Swopper Classic, musta Näytä suurempana

Swopper Classic, musta

Swopper - aktiivista istumista!
Perinteisillä tuoleilla istuttaessa kehon täytyy usein mukautua istuimen mukaan. Lopputulos: "selkäkipuistuma-asento". 

Melkein 80 % teollisuusmaiden asukkaista kärsii selkäkivuista ja kehon jännitystyiloista. Aktiivinen Swopper-tuoli on valmisitettu erityisesti terveellisempää ja aktiivisempaa istumista varten. Nerokas idea tuolin takana: kolmiulotteinen joustavuus.

Tiedot

SWOP10-BLACK

650,00 € Alv 0%.

Toimitusaika noin 2 viikkoa

Tiedot

Istumisessa tämä tuoli on ainoa laatuaan maailmassa. Swopper ei ainoastaan lisää liikkumista, vaan myös tukee liikkeitä. Tutkimukset osoittavat, että liikut tällä tuolilla istuessa kaksi kertaa niin paljon kuin perinteisellä tuollilla istuessa. 

Katso lisää videoita täältä.


Mikrokuitupäällinen: Kangas on korkealaatuista mikrokuitua, jossa on ainutlaatuiset ominaisuudet: se on kaunis, hyväntuntoinen, hengittävä ja helppo puhdistaa. Todella kestävä: kulutuskestävyys 50 000 kierrosta Martindale-testissä.

Säädettävä jousitus!
Jousituksen voimakkuus, SMALL: Optimoitu henkilöille, joiden paino on  40–80 kg. Istuinkorkeus ilman painoa tuolin päällä: 47–61 cm. Istuinkorkeus, kun tuolin päällä on painoa: 42–56 cm.

Jousituksen voimakkuus, MEDIUM: Optimoitu henkilöille, joiden paino on 60–120 kg. Istuinkorkeus ilman painoa tuolin päällä: 52–65 cm. Istuinkorkeus, kun tuolin päällä on painoa: 45–60 cm.  Miksi juuri Swopper?

1. Istut aina oikein
Swopper kannustaa jatkuvasti muuttamaan ryhtiä. Oikaiset selän täysin automaattisesti tasaisin väliajoin. Koska Swopper seuraa liikkeitäsi, pysyt suorassa - myös silloin, kun kumarrut eteenpäin työpöytää kohti.

2. Tekee hyvää selän välilevyille
Koska liikut kolmivaiheisesti Swopperilla, välilevyt eivät altistu yksipuoleiselle raistukselle. Swopperin ansioista välilevyt saavat oikeanlaista kohtelua ja pysyvät joustavina ja terveinä. 

3. Harjoitusta lihaksistolle
Kun istut Swopperin päällä, kehosi pysyy koko ajan liikkeessä.  Tämä vahvistaa vatsa-, selkä, ja jalkalihaksia ja ennaltaehkäisee selkävaivoja.

4. Ennaltaehkäisee aktiivisesti verenkiertovaivoja
Swopperin istuin on kupera ja se estää paikkojen painumista ja veren pakkautumista. Kun istuessa on liikkeessä koko ajan, se helpottaa aktiivisesti verenkulkua sydämeen. 

5. Nivelet ja nivelsiteet pysyvät notkeina
Istumalla aktiiviesti ja dynaamisesti pidät myös nivelet liikkeessä. Se edistää nivelnesteen tuotantoa, vahvistaa nivelsiteitä ja jänteitä sekä ennalta ehkäisee nivelsairauksia. 

6. Verenkierto ja mieliala pysyvät korkealla
Kun istut Swopperilla, ylävartalo suoristuu, pallea on vapaa ja verenkierto stimuloituu. Se ei ole ainoastaan terveellistä, vaan siitä tulee myös hyvälle tuulelle.

 

24 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: