E-Line-näyttö, 46" Edge LED, FULL-HD Näytä suurempana

E-Line-näyttö, 46" Edge LED, FULL-HD

46 tuumaa, Edge LED -taustavalaistus, Full HD

Välitä markkinointiviestisi elegantilla tavalla tämän hienon LED-näytön avulla.

E-Line -näytöt antavat uskomattoman HD-kuvan ja kuluttavat lisäksi vain vähän energiaa niiden Edge LED -taustavalaistuksen ansiosta.

24/7-näyttö: Tämä näyttö voi olla päällä vuorokauden ympäri joka päivä!

Tiedot

BDL4650EL/00

1 243,00 € Alv 0%.

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Tiedot

Kohokohdat

Optimoitu julkiseen esittämiseen

 • Full HD LED- tekniikka, joka näyttää fantastisia kuvia
 • IPS - leveä näkökenttätekniikka kuva- ja väritarkkuutta varten

Edullinen pitää yllä

 • SmartPower säästää energiaa

Käytön monipuolisuus

 • Smart Control -ohjelmistopaketti
 • Huolehdi, että voit aina näyttää sisällön Failover-tilassa
 • Laadittu käytettäväksi vuorokauden ympäri
 • Takana Smart-osa, jonne voi sijoittaa pienen tietokoneen
 • Voidaan käyttää pystysuorassa
 • Parannettu zoomausfunktio tukee matriisisovelluksia
 • IR Passthrough
 • Monta toimintoa, yksi kaapeli
 • Kaukosäätö ja konfigurointi RS232:n kautta
 

 

Toiminnot

LCD-näyttö, jossa Full HD, 1920 x 1080p

Tämän näytön kuvasuhdetta kutsutaan nimellä Full HD. Viimeisimmässä LCD-näyttötekniikassa on widescreen-kuvasuhde, jossa on 1080 progressiivista linjaa, ja jokaisessa linjassa on 1920 kuvapistettä. Progressive Scanin ansiosta kuvista tulee loistavia eivätkä ne värise. Valoteho on optimaalinen ja värit ovat erinomaiset. Eloisa ja terävä kuva tekee kuvaelämyksestä entistä paremman.

 

Edge LED -taustavalaistus

Valo leviää tasaisesti huippumodernilla LED-tekniikalla. Valkoiset LED-lamput (Light Emitting Diodes) ovat paneelin reunojen ympärillä ja tekevät valosta tasaisemman. Tämä puolestaan vähentää energiankulutusta ja lämmöntuhlausta entisestään sekä tekee väriskaalasta todella yhtenäisen.

Takana olevaan Smart-osaan voi asettaa pienen tietokoneen

Ammattimaiset tietokoneet ovat osa useimpia julkisia kylttejä. Usein niillä saa syvyyttä näyttöön, mutta myös paljon sotkua johdoista. Siksi olemme muotoilleet tämän näytön siten, että sen taakse saa loistavasti pienen ammattimaisen tietokoneen. Tämä järjestely on lisäksi fantastinen ratkaisu pitämään työpaikalla johdot järjestyksessä.

 

SmartPower säästää energiaa

Taustavalaistuksen intensiteettiä pystyy säätelemään järjestelmällä siten, että virrankulutusta voi vähentää jopa 50 %. Tämä laskee energiakustannuksia merkittävästi

Muista huolehtia, että voit näyttää kaikki esityksesi Failover-tilassa

Kun käytät vaativia kaupallisia ohjelmia, sinun täytyy varmistaa, että voit aina näyttää haluamasi sisällön. Vaikka ei olisikaan todennäköistä, että sattuu jokin suuri katastrofi, Failover voi antaa suojaa vuorokauden ympäri mullistavalla tekniikalla, joka toistaa muuta sisältöä näytöllä, jos mediasoitin jostian syystä lakkaa toimimasta. Failover tulee automaattisesti käyttöön, jos ensisijainen sisääntulo lakkaa toimimasta. Sinun tarvitsee vain valita yksi ensisijainen sisääntulo ja yksi Failover-sisääntulo ja saat välittömän suojauksen.

 
Voidaan käyttää pystysuorassa

Tämä näyttö voidaan asentaa pystysuoraan.

Parannettu zoomausfunktio tukee matriisisovelluksia

Sisäinen zoomausfunktio mahdollistaa helpon videoseinämatriisin asennuksen ilman kalliita ulkoisia varustseita. Fantastisen videoseinän luomisesta on tullut todella yksinkertaista laajan yhteensopivuuden ansiosta.

 
IR Passthrough

Voit hallita näyttökylttiverkoston kaikkia näyttöjä yhdellä ainoalla kaukosäätimellä ensisijaisen näytön kautta. Helppoa ja kätevää. Sinun ei tarvitse huolestua siitä, että muiden näytöjen konfigurointiasetukset muuttuisivat, kun käytät kaukosäädintä.

Kaukosäätö ja konfigurointi RS232:n kautta

Kaukosäädöllä käyttäjä voi säätää ja hallita näyttöjä RS232-protokollan kautta. CEC-komennon avulla kyltityksen kaikkia näyttöjä voi hallita milloin tahansa.

 
 

Laadittu käytettäväksi vuorokauden ympäri

Jotta näyttö olisi jatkuvasti saatavilla, valikoimamme on kehitetty käytettäväksi vuorokauden ympäri. Näyttöjen komponentit ovat ensiluokkaisia, joten laatu on todella korkea, ja voit luottaa siihen, että tätä sarjaa todella voi käyttää vuorokauden ympäri.

Smart Control -ohjelmistopaketti

Voit hallita ja käsitellä kaikkia verkoston kylttinäyttöjä tämän tehokkaan ohjelmistotyökalun avulla, sillä voit muuttaa näytön asetuksia keskeisesti RJ45- tai RS232-liitännän avulla. Smart Control -ohjelmistolla voit säätää videosisääntuloa, muuttaa väriasetuksia ja säätää näytön ID:tä, kun luot videoseiniä, sekä diagnosoida joka näytön statuksen. Ohjelmisto tarjoaa sen, mitä tarvitset voidaksesi käsitellä näyttöjä keskeisesti.
 

IPS - leveä näkökenttätekniikka tarkkaan kuvaan ja väriin

Philipsin IPS-näyttöjen edistynyt tekniikka tarjoaa todella leveän näkökentän, joka on 178/178 astetta. Sen ansiosta näytön voi nähdä melkein kaikista kulmista - myös pystysuorassa. IPS-näytöllä kuvatarkkuus on huomattavan hyvä ja värit eloisia. Näytöt sopivat erityisesti ammattimaisiin videoseiniin ja ruokalistanäyttöihin, joissa tarvitaan tarkat värit ja tasainen valoteho kaikkina ajankohtina.


Display Portin ansiosta nopeampi grafiikkatuki

Display Portilla saat kristallinkirkkaita kuvia sen grafiikkatuen ansiosta. Sen lisäksi, että Display Port siirtää HD-kuvia, se siirtää myös ääntä, mikä vähentää ylimääräisten johtojen tarvetta.


 

Tekniset tiedot


Kuva/näyttö
Diagonaalikoko(tuumissa): 46"
Diagonaalikoko (metrijärjestelmän mukaan): 117 cm
Näytön kuvasuhde: 1920 x 1080 bpkt
Optimaalinen kuvasuhde: 1 920 x 1 080 taajuudella 60 Hz
Valoteho: 500 cd/m²
Kontrastisuhde (keskitaso): 4000:1
Kuvasuhde: 16:9
Reaktioaika (keskitaso): 6,5 ms
Kuvapiste-etäisyys: 0,17675 x 0,53025 mm
Värien lukumäärä: 1,07 miljardia
Näkökenttä (vaakasuora): 178 astetta
Näkökenttä (pystysuora): 178 astetta

Liitännät
PC: RJ45, VGA-in D-Sub 15HD, VGA-out (DVI-I:n kautta), RS232 D-Sub9, RS232 D-sub9-ulostulo, 3,5 mm  tietokoneen äänen sisääntulo x1

AV-sisääntulo: DVI-D x1, komponentti (BNC) x1, komposiitti (BNC) x1

Muut liitännät: Display Port, DVI Out, HDMI, AC-ulostulo, IR-out, ulkoinen kaiutinliitäntä

 

13 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: