Ale! Työtuoli, Brizley Relax Synkron, harmaa Näytä suurempana

Työtuoli, Brizley Relax Synkron, harmaa

Suo itsellesi maailmanluokan tuoli!
Brizley RELAX Synkron - työtuoli, jossa säädettävä alaselkätuki, niskatuki ja käsinojat sekä kromattu jalkaristikko.
  

Brizley Relax tarjoaa lisäksi mahtavan 5 vuoden takuun.

Tiedot

OC-963-GY

499,00 € Alv 0%.

699,00 €

-200,00 €

Tiedot

 Työtuoli, joka on pohjoismaista muotoilua 

Suo itsellesi ja kollegoillesi maailmanluokan työtuoli. Brizley Relax on Ruotsissa suunniteltu työtuoli, joka on tehty erityisesti pohjoismaisten markkinoiden korkeita vaatimuksia ajatellen. Brizley Relax tarjoaa todella hyvän ergonomian sekä kauniin muotoilun ja lyömättömän hinnan..

Yksi työtuoli, joka sopii kaikille 
Olemme kaikki erilaisia ja meillä on erilaisia toiveita työtuolin suhteen. Brizleyn uusi työtuoli Relax on työtuoli, joka sopii kaikille. Tässä tuolissa lähes kaiken voi säätää ja mukauttaa jokaista yksilöä varten. Voit säädellä istuinkorkeutta ja istuinsyvyyttä sekä niskatuen, selkänojan, käsinojien ja alaselkätuen korkeutta jne. 


 

 


Synkronoitu mekanismi
Brizley Relax Synkron -tuolissa on synkronoitu mekanismi, mikä tarkoittaa sitä, että istuin ja selkänoja on synkronoitu toisiinsa. Tämä tarkoittaa sitä, että kun selkänoja kallistuu taaksepäin, istuin seuraa mukana (ks. kuva). Sopii sinulle, joka haluat ergonomisesti muotoillun tuolin ilman suuria määriä asetuksia.


 

 


Kestävä kangas 
Brizley Relax on päällystetty Gabriel Event -kankaalla, joka on todella kestävä ja testattu kovimpien palo- ja väriaitousvaatimusten mukaan.  

Värit: musta ja harmaa


 

 Tyytyväisyystakuu

Brizley Relax -työtuoli on valmistettu mitä parhaimpia laadukkaita osia käyttäen, jotta sinulle voitaisiin toimittaa työtuoli, joka tarjoaa maailmanluokan laatua ja mukavuutta. Siksi olemmekin erittäin ylpeitä, kun voimme tarjota Brizley Relax -tuolille 5 vuoden takuun.


 


Kallista selkänojaa saadaksesi parhaan ergonomian. Jos olet lukinnut selkänojan taaksepäin nojaavaan lepotilaan, mutta haluat "noutaa" sen ylös uudelleen, sinun tarvitsee vain vapauttaa vipu ja kallistua eteenpäin, niin selkänoja seuraa pehmeästi mukana.

Alaselkätuki vähentää selän rasitusta. Ilmasäätöisellä alaselkätuellamme voit yksilöllisesti mukauttaa tuen selkäsi ja työskentelyasentosi mukaan.

Istuinsyvyyden säätö yksilöllistä istuinsyvyyden säätelyä varten.

Painosäätely mukauttaa selkänojan kovuuden kehosi painon mukaan.

Niskatukea voi nostaa ja laskea sekä kääntää, jotta saat parhaan mahdollisen tuen.

Käsinojat ovat korkeussäädettävät, käännettävät ja sivuttain säädettävät.

Korkeuden säätö - Muutat tuolin korkeutta ylös ja alas portaattomasti tarpeen mukaan.

Lisätarvikkeet

8 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: