Kreativa möten

Tekniikkaa ja kalusteita
LUOVIIN KOKOUKSIIN

Neuvotteluhuoneen suunnitteleminen luo pohjan tuleville kokouksille ja tapaamisille. Valitsemanne kalusteet ja tekniikka voivat olla joko haitaksi tai hyödyksi – ja DPJ:n tavoite on totta kai auttaa sinua saavuttamaan jälkimmäinen. Haluamme, että neuvotteluhuoneestanne tulee yrityksenne arvojen ja visioioden jatke. Jos te olette luovia ja innovatiivisia, myös neuvotteluhuoneenne tulee olla sitä!

Laaja valikoimamme neuvottelukalusteita ja konferenssitekniikkaa voidaan mukauttaa juuri teidän toiveitanne ja kokoustyyppejänne vastaavaksi. DPJ:n konferenssipuolen henkilöstöllä on yli 20 vuoden kokemus heijastamisesta, asentamisesta ja neuvottelutilojen sisustamisesta kauniilla kalusteilla ja viimeisimmän tekniikan mukaan. Yhdessä teemme luovista kokouksista mahdollisia!

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme teille luovien kokousten viimeisimmästä tekniikasta.
0800-778 950
  • Kreativa möten

    Konferenssi- ja neuvotteluosostollamme on yli 20 vuoden kokemus heijastamisesta, asentamisesta ja neuvottelutilojen sisustamisesta.

  • Kreativa möten

    Nykyajan interaktiiviset näytöt antavat sinulle mahdollisuuden nostaa esitelmät ja kokoukset aivan uudelle tasolle.

  • Kreativa möten

    Luovan kokouksen ei ole pakko tapahtua perinteisen neuvottelupöydän ääressä. Langattoman tekniikan avulla voit olla yhtä tuottelias vaikkapa trendikkäässä Fatboy-säkkituolissa!

OLETKO KIINNOSTUNUT VIIMEISIMMÄSTÄ TEKNIIKASTA

LUOVIA KOKOUKSIA VARTEN?

Soita meille numeroon 0800-778 950

Fredrik Olofsson DPJ
Fredrik Olofsson DPJ