Showroom DPJ

Yksityiskohdat tekevät paljon

Kun käännyt DPJ:n puoleen, saat varmasti apua sisustukseen niin toimistotilojen kuin hotellienkin osalta. DPJ:llä on takanaan vuosikymmenten kokemus ja tuhansia projekteja.

Merkittävin vahvuutemme on se, että pystymme ottamaan kokonaisvastuun. Yksityiskohdat jäävät helposti huomiotta, eikä näin ole ainoastaan sisustuksen, vaan myös toimituksen, asennuksen ja jälkipalvelun osalta. Suunnittelemme kanssasi kaiken alusta loppuun.

Puhelimessa keskustelemalla ja sähköpostitse lähetettävien tiedostojen avulla saamme käsityksen projektistanne. Sen jälkeen teemme teille ehdotelman ja laskemme tarjouksen. Liian suurta tai pientä projektia ei olekaan, sillä me työskentelemme aina sinun edellytystesi mukaan! Odotamme innolla, että pääsemme toteuttamaan visiosi!

Showroom DPJ

Suureen tuolivalikoimaamme kuuluu designklassikoita lounge- ja aulatiloihin sekä uskollisesti palvelevia ergonomisia tuoleja työpaikalle.

Showroom DPJ

Neuvottelut ja konferenssit ovat yksi DPJ:n vahvuuksista, ja meillä on laaja valikoima laatukalusteita ja esitelmävarusteita.

Showroom DPJ

Yksityiskohdat tekevät paljon! DPJ:llä on runsaasti mukavia yksityiskohtia, kuten tyynyjä, verhoja, mattoja ja lamppuja.