Myyntiehdot ja rekisteriseloste ja henkilötietojen käsittely DPJ:llä

DPJ Finland Oy – toimistokalusteiden ja neuvotteluhuoneiden teknisten ratkaisujen toimittaja

Kun käyt ensimmäistä kertaa kotisivuillamme, on tärkeää huomata, että kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa. DPJ myy tuotteita yrityksille ja julkishallinnolle manner-Suomessa ja Ahvenanmaalla. Tuotteita ei myydä yksityishenkilöille.


Kaikkiin toimituksiin lisätään rahtikustannukset. Hinnat ovat euroina.

Laskulla ostaminen on mahdollista luottotietojen tarkistamisen jälkeen. Jos ostaja hyväksytään laskutusasiakkaaksi, hän saa postitse laskun, jonka maksuaika on viisitoista (15) päivää laskutuspäivästä lähtien. Myöhässä olevasta maksusta peritään 11 % viivästyskorkoa.

DPJ Finland Oy:n yleisissä myyntiehdoissa ja hinnastossa noudatetaan aina uusimpia tietoja. Mikäli kotisivuilla tai muissa julkaisussa olevissa ehdoissa on eroavaisuuksia, kotisivuilla olevat tiedot ovat voimassa.

Pidätämme oikeuden valikoiman muutoksiin, hintojen muutoksiin ja teknisiin muutoksiin sekä toimittajien hinnankorotuksiin, mahdollisiin virheellisesti ilmoitettuihin teknisiin tietoihin ja kotisivujemme sekä muiden julkaisujemme kirjoitusvirheisiin.

 

Rahtiehdot 

Tuotteet toimitetaan tavallisesti yrityspakettina. Kaikkiin tilauksiin lisätään rahtikulut. Kotisivullamme mainitut rahtihinnat koskevat vain rahtia manner-Suomessa ja Ahvenanmaalla. Tuotteet kuljetetaan toimitusosoitteeseen, pihaan. Rahtikulut eivät sisällä tuotteiden paikalleen kantamista eivätkä niiden kokoamista.

Jos toimitusosoitteessa ei ole vastaanottajaa paikalla, tuotteet jätetään lähimpään luovutuspaikkaan. Asiakkaalle ilmoitetaan tiedot paikasta, ja paketin voi noutaa sieltä.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@dpj.fi tai puh: 0800-778950), jos haluat lisätietoja rahtikuluista.

 

HUOM! Kun otat toimituksen vastaan, tarkista ennen rahtikirjan kuittaamista, että kaikki paketit ovat mukana, ja että mitään ei ole vahingoittunut tai avattu. Mahdolliset poikkeavuudet tai vahingot pitää ilmoittaa suoraan kuljetusliikkeelle tai merkitä rahtikirjaan.

Kuljetuksen aikana syntyneet vahingot pitää ilmoittaa kuljetusliikkeelle toimituksen saapumispäivänä (kuitenkin viimeistään 1 päivän kuluttua toimituksesta).

Tuotteet toimitetaan annettuun osoitteeseen. Lisäkulujen ja toimitusviivästysten välttämiseksi on tärkeää, että annat oikean postinumeron ja katuosoitteen.

 

Toimitusehdot 

Tavallinen toimitusaika on 3–5 arkipäivää, jos tuotetta on varastossa. Yleensä toimitusta yritetään viedä perille kerran. Toimitukset tapahtuvat arkipäivisin klo: 8-16. Jos vastaanottaja ei ole paikalla, tuotteet viedään lähimpään postin toimipisteeseen/terminaaliin odottamaan noutoa. Uusi kuljetus voidaan tilata kuljetusliikkeeltä sen veloittamaan lisähintaan.

 

Mahdollinen kaupanpurku/reklamaatiot 

Mahdolliset toimitusta koskevat huomautukset, kuten kuljetuksen aikana syntyneet vahingot sekä puuttuvat tai avatut tuotteet, pitää ilmoittaa suoraan kuljetusliikkeelle.

DPJ hyväksyy kaupan purkamisen kahdeksan (8) päivän kuluessa laskutuspäivästä. Kaupuanpuruku on kuitenkin mahdollista ainoastaan, jos tuote on viallinen. Täysin ehjällä tuotteella ei ole palautusoikeutta.

Kaupanpurku ei koske tuotteita, joiden alkuperäispakkaus on rikottu/hävitetty, joista puuttuu osia, ja/tai jos tuotetta on käytetty. Tietokoneista, datavideotuotteista, ohjelmistoista ja muista teknisistä laitteista, joiden sinetöinti on avattu, ei voida hyäksyä kaupanpurkua. Kaupanpurku ei koske myöskään asiakkaan tekemiä erikoistilauksia eikä tuotteita, jotka valmistetaan erikseen tilauksesta.

Asiakkaan pitää hyvittää DPJ Finland Oy:lle kaikki kaupan purkamisesta aiheutuneet rahtikulut. Rahtikulut ja kaupanpurkumaksu lisätään DPJ Finland Oy:n saataviin maksuihin asiakkaalta tai laskutetaan erikseen.

Jos asiakkaana toivot kaupan purkamista, ota yhteyttä DPJ Finland Oy:öön sähköpostitse asiakaspalvelu@dpj.fi tai puhelimitse: 0800-778950.

Anna palautusnumeroa varten laskunumero tai tilausnumero. Palautusnumeron saamisen jälkeen on tärkeää, että sinä asiakkaana lähetät palautuksen DPJ Finland Oy:lle 10 päivän kuluessa. Palautukset on lähetettävä rahtikulut maksettuna (vastaanottorahtia ei hyväksytä).

Palautukseen on liitettävä käypä palautusnumero. Tuote on pakattava hyvin kuljetusliikkeen hyväksymään pakkaukseen. Palautuksia, jotka lähetetään ilman kyseistä pakkausta, ei hyväksytä.

 

Kapupanpurku on hyväksytty vasta, kun DPJ Finland Oy on vastaanottanut ja tarkistanut tuotteen sekä todennut, että tuote on lähetetty takaisin yllä olevien ehtojen mukaisesti.

 

Takuu 

Tuotteilla on aina vähintään yhden (1) vuoden takuu. DPJ Finland Oy ei anna lisätakuita, ellei tuotteen osalta toisin mainita.

Vastuu mahdollisessa vikatapauksessa 

Jos tuotteessa on vika, josta DPJ Finland Oy on vastuussa, DPJ Finland Oy hoitaa asian korjaamalla vian, toimittamalla uuden tuotteen tai maksamalla takaisin kauppahinnan. Asiakkaan on kuitenkin huolehdittava, että viasta ilmoitetaan 10 päivän sisällä. Tämä koskee tuotteen mahdollisia valmistusvirheitä, ei kuljetusvaurioita, jotka on ilmoitettava kuljetusliikkeelle viimeistään seuravana päivänä.

Tapauksissa, joissa asiakaalle lähetetään varaosa, DPJ Finland Oy tarvitsee yleensä alkuperäisen, rikkinäisen osan takaisin. Kyseiselle osalle järjestetään aina nouto, ja tämä on asiakkaalle täysin maksutonta. Asiakas on kuitenkin itse vastuussa osan paketoimisesta ja pakkausmateriaaleista hyväksyttävää noutoa varten sekä niiden kustannuksista.

DPJ Finland Oy ei ota itselleen epäsuoraa vastuuta, eli DPJ Finland Oy ei vastaa esimerkiksi tuotteiden aiheuttamista vahingoista, menetetyistä voitoista, käyttökatkoksista, lisätöistä, muista taloudellisista vahingoista tai henkilövahingoista.

Jos haluat lisätietoja takuuehdoista, palautuksista jne., ota yhteyttä DPJ Finland Oy:öön sähköpostitse asiakaspalvelu@dpj.fi tai puhelimitse: 0800-778950.

Yhteystietomme: dpj.fi / DPJ Finland Oy c/o Revico Grant Thornton Oy PL 18 00271 HELSINKI Y-tunnus 1974180-2

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

DPJ Finland Oy

c/o Revico Grant Thornton Oy

PL 18                  

00271 Helsinki

Finland

 

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Emilia Paavilainen

info@dpj.fi

 

3. Rekisterin nimi

DPJ Finland Oy:n asiakasrekisteri.

 

4. Rekisterin käyttötarkoitus 

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietojen käsittelyyn DPJ Finland Oy:ssä (alempana DPJ) sovellettavat käytänteet, koskien tietojen kokoamista, säilytystä siirtämistä jne. DPJ käsittelee henkilötietoja vain voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

Henkilötiedoilla tarkoitetaan sellaisia tietoja, jotka koskevat tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa fyysistä henkilöä. Tunnistettavissa olevalla henkilöllä tarkoitetaan henkilöä, joka suoraan tai epäsuorasti voidaan tunnistaa esimerkiksi käyttäjänimen, henkilötunnuksen, paikannustiedon, online-tunnistuksen tai yhden tai useamman tekijän ansiosta, jotka ovat erityisiä tietyn fyysisen henkilön tunnistamiseksi.

 

Henkilötietojen käsittely

Haluamme olla avoimia siitä, kuinka ja miksi keräämme henkilötietoja ja kuinka niitä käsitellään. Käsittelyksi katsotaan kaikki henkilötietojen kanssa työskentely, kuten kokoaminen, säilytys ja käyttö. Käsittelemme pääasiassa seuraavia henkilötietoja:

  •        Nimi, henkilötunnus, yhteystiedot, luotonvalvonnan tiedot, maksutiedot ja historia koskien henkilöasiakkaitamme.

  •        Nimet ja yhteystiedot yrityksille

  •        Nimet ja yhteystiedot vanhoille asiakkaillemme.

DPJ Ei käsittele arkaluontoisia henkilötietoja

henkilötietojen kokoaminen Ensisijaisesti kokoamme henkilötietoja suoraan rekisteröidyiltä: henk. koht. tapaamisten, sähköpostilla ja puhelimitse tapahtuvilla yhteydenotoilla, verkkosivustollamme ja sosiaalisista medioista.

Joissakin tapauksissa kokoamme henkilötietoja yleisesti saatavilla olevista lähteistä sekä kolmannelta osapuolelta hankituista yhteystietolistoista tai luottotietojen käsittelijöiltä. Kootessamme tieoja, jotka ovat tulleet kolmannelta osapuolelta, tiedotamme rekisterissämme olevaa tietojen käsittelystä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6 kuukauden kuluessa siitä, kun tieto on koottu.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:

DPJ Käsittelee henkilötietoja seuraavissa tarkoituksissa: Sopimussuhteiden luominen ja ylläpitäminen

Käsittelemme henkilötietoja sopimusten valmistelussa (potentiaaliset asiakkaat, tavarantoimittajat tai yhteistyökumppanit) sekä hallinnoitavien ja aiemmin tehtyjen sopimusten (nykyisten ja entisten asiakkaiden, toimittajien tai yhteistyökumppaneiden) kanssa.

Yksityishenkilöiden henkilötietoja käsittelemme täyttääksemme sopimustamme koskevat velvoitteet: maksujen käsittely, toimitukset sekä reklamaatio ja takuuasioiden käsittely.

Yritysten henkilötietoja rekisteröidään yhteystietojen ylläpitämiseksi. Rekisteröinti perustuu oikeutettuun intressimme ylläpitää liikesuhteita ja viestiä rekisteröidyn kanssa. Henkilötietoja käsitellään ainoastaan aiottuun tarkoitukseen. Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä, jotta pystymme lähettämään tarjouksia ja täyttämään sopimuksen mukaiset sitoumukset. Aiempien asiakkaiden tiedot poistetaan DPJ: n rutiinien mukaisesti.

Markkinointi

DPJ käsittelee sähköpostiosoitteita harjoittaakseen suoramarkkinointia yrityksen tuotteille. Tietojen käsittely perustuu oikeutettuun intressimme ylläpitää yhteystietolistaa, ylläpitää liikesuhteita ja viestiä rekisteröidyn kanssa. Rekisteröidyllä on aina, huolimatta oikeutetusta intressistä, kieltää tietojensa säilyttäminen.

Hankimme osoitetietoja myös toimittajilta (esim. Bisnode) jolloin tiedot käsittävät mm. yrityksen nimen, henkilön nimen, sähköpostiosoitteet, tittelin, toimialan jne. Näiden tietojen käsittelyn perusteena on markkinointi ja muu kommunikaatio tietylle kohderyhmälle, jolla on tarve/intressi koskien tarjoamiamme tuotteita ja palveluja.

DPJ n tuotekehitys ja tuotteiden parantaminen

Käsittelemme tietoja ja palautetta koskien yrityksen tuotteita, tehtyjä ostoksia, ja käyttäjän luomaa dataa kuten klikkaus- ja vierailuhistoria, tekninen data koskien käytettyjä laitteita sekä tietoa käytöksestä sivustolla: sivustolla vierailtu aika ja sivustolle saapuminen. Tiedot kootaan oikeutettuun intressiimme perustuen: Jotta voimme kehittää ja parantaa yrityksen tuotteita ja järjestelmää sekä tietojen tilastoimiseksi ja laatutyöskentelyyn. Rekisteröidyllä on aina, huolimatta oikeutetusta intressistä, kieltää tietojensa säilyttäminen.

Henkilötietojen hävittäminen

Henkilötietoja ei säilytetä tarpeettomasti kauempaa, kuin niiden käsittely on tarpeen. Poistamme jatkuvasti ei-relevantit henkilötiedot, jotka eivät enää palvele tarkoitusta, johon ne on kerätty.

Henkilötietojen luovuttaminen Voimme jakaa henkilötietoja liikesuhteeseen liittyvän kolmannen osapuolen kanssa. Nämä kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietoja DPJ: n puolesta ja ohjeiden mukaan. DPJ:llä tällaisia kolmansia osapuolia ovat kuljetus-, toimitus-, markkinointi- ja IT-palvelut. DPJ:llä on näiden hankkijoiden kanssa kirjallinen sopimus käsiteltävien henkilötietojen käsittelystä. Sopimuksella taataan henkilötietojen laillinen käsittely, jotta se vastaa meidän turvallisuusvaatimuksiamme ja vaatimuksia koskien henkilötietojen luovuttamista.

Voimme siirtää henkilötietoja tavarantoimittajille sekä jälleen myyjille hallinnollisiin tarkoituksiin koskien asiakkaita ja yhteyshenkilöitä.

Dpj ei koskaan myy henkilötietoja suoramarkkinointiin, ja luovuttaa niitä vain pakottavan lainsäädännön vaatimuksesta tai rekisteröidyn suostumuksella.

 

Oikeudet

rekisteröidyllä on oikeus voimassaolevan henkilötietolainsäädännön mukaan pyytää rekisteriotetta, josta käy ilmi, mitä tietoja hänestä on säilytetty DPJ:n toimesta. Tämä pyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja allekirjoittaa.

rekisteröidyllä on oikeus koska tahansa myös vaatia henkilötietojensa poistamista. Jos DPJ:tä sitovat lainsäädännölliset velvoitteet edelleen säilyttää henkilötietoja, voidaan ne kuitenkin sulkea. Rekisteröidyllä on koska tahansa oikeus poistua uutiskirjelistaltamme joko käyttämällä kirjeessä olevaa linkkiä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tietoturva ja toimenpiteet DPJ on ryhtynyt tarvittaviin teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin sen varmistamiseksi, että tietojen käsittely suoritetaan sovellettavan henkilötietolain ja tämän käytännön mukaisesti ja että henkilötietoja ei menetetä tai aseteta valtuuttamattomien henkilöiden saataville.