Interaktiiviset projektorit

Projektoritekniikan koko potentiaali pääsee oikeuksiinsa interaktiivisessa projektorissa. Sen käyttö ei ole yhtä rajattua kuin tavallisen projektorin, vaan voit käyttää kaikkia pintoja. Interaktiivisen projektorin avulla viet kokouksesi täysin uusiin ulottuvuuksiin. Sen avulla sinä ja kollegasi v...

Projektoritekniikan koko potentiaali pääsee oikeuksiinsa interaktiivisessa projektorissa. Sen käyttö ei ole yhtä rajattua kuin tavallisen projektorin, vaan voit käyttää kaikkia pintoja. Interaktiivisen projektorin avulla viet kokouksesi täysin uusiin ulottuvuuksiin. Sen avulla sinä ja kollegasi voitte suunnitella päivän rakenteen ja tärkeät tapahtumat. Interaktiiviset projektorit maksavat hieman enemmän kuin tavalliset projektorit, mutta niihin investoiminen kannattaa, sillä voit saada teknologisen yliotteen kilpailijoista. Kotona interaktiivista projektoria voi käyttää niin hyötyyn kuin huviinkin. Interaktiivisella projektorilla on lupaava tulevaisuus edessään, ja tekniikka voi kehittyä vielä entisestään.

Lapsille interaktiivinen projektori on unelmalelu. Enää ei tarvita TV:tä, vaan pelkkä avoin pinta. Ammatillisesti katsottuna tekniikka voi avata uusia mahdollisuuksia, ja nämä koneet ovat välähdys siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Ole askel edellä ja tilaa interaktiivinen projektorisi meiltä.

lisää

Interaktiiviset projektorit 

Näytetään 1 - 5 / 5 tuotteesta
 • 1 840,00 €
  Toimitusaika 1-2 viikkoa

  Ota oppilaat mukaan ja hallitse heijastusta kahdella mukana tulevalla kynällä. Projektorin valoteho on täydet 3300 lumenia ja siinä on WXGA-resoluutio. EB-585Wi -projektorissa on ultralyhyt projisointietäisyys, minkä ansiosta voit pitää esityksen niin, että siinä on mahdollisimman vähän varjoja ja heijastumia.

  1 840,00 €
 • 1 755,00 €
  Toimitusaika 1-2 viikkoa

  EB-575Wi Kuviin on helppo tehdä omia merkintöjä kahden mukana tulevan kynän avulla. Projektorin valoteho on täydet 2700 lumenia, ja WXGA-resoluutio, sekä ultralyhytprojisointietäisyys minimoivat varjot ja heijastumat.

  1 755,00 €
 • 2 399,00 €
  Toimitusaika 1-2 viikkoa

  Epsonin uusi erittäin lyhyen heijastusetäisyyden projektori mahdollistaa interaktiivisuuden kaikissa kokoustiloissa. Ratkaisun ominaisuuksiin kuuluu sormikosketus, kaksi kynää, 3 300 lumenin suuri kirkkaus ja WXGA-tarkkuus, joka vastaa kannettavien tietokoneiden yleisimmin käytettyä näyttöresoluutiota ja -kuvasuhdetta. EB-1430Wi-mallin erittäin lyhyen...

  2 399,00 €
 • 2 049,00 €
  Toimitusaika 1-2 viikkoa

  Epsonin uusi erittäin lyhyen heijastusetäisyyden projektori mahdollistaa interaktiivisuuden kaikissa kokoustiloissa. Ratkaisun ominaisuuksiin kuuluu kaksi kynää, 3 300 lumenin suuri kirkkaus ja WXGA-tarkkuus, joka vastaa kannettavien tietokoneiden yleisimmin käytettyä näyttöresoluutiota ja -kuvasuhdetta. 1420Wi-mallin erittäin lyhyen heijastusetäisyyden...

  2 049,00 €
 • 2 199,00 €
  Toimitusaika 1-2 viikkoa

  Epsonin uusi erittäin lyhyen heijastusetäisyyden projektori tarjoaa kehittyneintä interaktiivisuutta yhdistämällä sormikosketuksen ja kahden kynän käyttötoiminnon. 3 300 lumenin kirkkaustason ja WXGA-resoluution sekä EB-595Wi:n erittäin lyhyen heijastusetäisyyden avulla voit esittää suuria kuvia hyvin lyhyeltä etäisyydeltä ja minimoida varjot ja häikäisyn.

  2 199,00 €
Näytetään 1 - 5 / 5 tuotteesta