Ilmoitustaulut & sermit

Valikoimassamme on useita erilaisia ilmoitustauluja, jotka soveltuvat kaikenlaisiin neuvottelu- ja kokoustiloihin.

Ilmoitustaulut & sermit 

Näytetään 1 - 5 / 5 tuotteesta
 • 569,00 €
  Toimitusaika 2-3 viikkoa

  Sermi 25 koostuu kolmesta yksittäissermistä, joissa on kulmantaittoklipsi. Runko on valmistettu luonnonadonisoidusta alumiinista. Paneeli on huokoinen polyesterilevy, joka on päällystetty kankaalla. Kankaan värivaihtoehdot ovat sininen, harmaa ja musta.

  569,00 €
 • 363,00 €
  Toimitusaika 2-3 viikkoa

  Logic on kätevä sermi, jossa on paljon toimintoja. Se on joustava ja käytännöllinen monissa tilanteissa. Runko ja jalusta ovat luonnonadonisoitua alumiinia ja rungon kulmat ovat muoviset. Sermin levy on päällystetty harmaalla Event-kankaalla. Se on 15 mm paksu kova kumilevy, johon on helppo naulata.

  363,00 €
 • 877,00 €
  Toimitusaika 3-4 viikkoa

  Alumi-yhdistelmäseinäke, jonka on suunnitellut Nina Jobs, on monikäyttöinen seinäke toimistoihin ja julkisiin ympäristöihin. Se toimii sekä vapaasti asetettuna että kiinnitettynä toisiin Alumi-kombiseinäkkeisiin.Valitse malli alta.Huom! Jos haluatte tilata kuvioidun kankaan, värivalikoima on suppeampi. (Ks. alla)Tukijalat tilataan erikseen!

  877,00 €
 • 530,00 €
  Toimitusaika 2-3 viikkoa

  Yksinkertaisen tyylikäs ilmoitustaulu, joka on päällystetty valintasi mukaan mustalla, sinisellä tai harmaalla kankaalla. Runko on alumiinia. Nyt voit valita toimiston lattia- ja pöytäseinäkkeisiin sopivat ilmoitustaulut samalla kankaalla! Valitse useasta eri koosta.

  530,00 €
 • 97,00 €
  Toimitusaika 2-3 viikkoa

  Klassinen ilmoitustaulu kaikkiin ympäristöihin! Levy on päällystetty pellavakudoksella, ja kehykset ovat valinnan mukaan joko pyökkiä, koivua tai tammea. Valittavana useita kokoja. 

  97,00 €
Näytetään 1 - 5 / 5 tuotteesta