Köysi- ja nauhatolpat

Köysi- ja nauhatolppia näkee usein ravintoloissa, yökerhoissa ja baareissa. Joskus niiden tehtävä on rajata tiettyä aluetta. Köysi- ja nauhatolppia voi kuitenkin käyttää myös kauppojen ja myymälöiden sekä toimistojen ulkopuolella. Ne tuovat tilaan yleellisyyttä - varsinki...

Köysi- ja nauhatolppia näkee usein ravintoloissa, yökerhoissa ja baareissa. Joskus niiden tehtävä on rajata tiettyä aluetta. Köysi- ja nauhatolppia voi kuitenkin käyttää myös kauppojen ja myymälöiden sekä toimistojen ulkopuolella. Ne tuovat tilaan yleellisyyttä - varsinkin nauhatolpat. Usein köysi- ja nauhatolppia käytetään tilojen koristustarkoitukseen ja niiden avulla voi kokeilla kaikenlaista. Köysi- ja nauhatolppien yksi suosittu käyttötarkoitus on, että ne rajaavat alueen, joka on tarkoittettu vain henkilökunnalle.

Meidän tuotteemme ovat erittäin laadukkaita ja niitä käytetään pohjoismaissa erilaisissa huvituspaikoissa ja liikemessuilla. Tiedostamme myös ulkonäön suuren merkityksen, ja tuotteemme näyttävätkin hyvin ammattimaisilta. Meiltä saa tolppia sekä ruostumattomasta teräksestä että messingistä valmistettuna. Jos olet juuri avannut ravintolan ja haluat antaa asiakkaillesi ammattimaisen vaikutelman, ovat meidän köysi- ja nauhatolppamme varma valinta. Haluamme, että tulette tyytyväisiksi, ja meillä laatu ei maksa maltaita.

lisää

Köysi- ja nauhatolpat 

Alatuoteryhmät

 • Köysitolpat

  Juuri sopiva vaihtoehto rajaamaan tai sulkemaan alueita ravintoloissa, yökerhoissa tai vaikkapa yritysjuhlissa.

 • Nauhatolpat

  Nauhatoplat sopivat loistavasti esimerkiksi hotelliin tai pankkiin.

Näytetään 1 - 8 / 8 tuotteesta
 • 45,00 €

  Punottu köysi, jonka päät ovat messinkiä. Pituus 150 cm. Valitse köyden väriksi musta, luonnonvalkoinen tai viininpunainen.

  45,00 €
 • 29,00 €

  Samettinen köysi, jonka päät ovat ruostumatonta terästä. Pituus 150 cm. Valitse köyden väriksi musta, sininen tai viininpunainen.

  29,00 €
 • 114,00 €

  Yksi tolppa, joka on ruostumatonta terästä. Huom! Ilman köyttä! Valitse haluamasi pää valikosta. Alkuperäiskappale, joka on monissa ravintoloissa, hotelleissa, messuilla, baareissa, diskoissa ja muissa paikoissa ympäri pohjoismaita. Köysi myydään erikseen. Saatavana punottu tai samettinen köysi.

  114,00 €
 • 118,00 €

  Yksi ruostumaton tolppa. Huom! Ilman köyttä! Valitse haluamasi pää valikosta. Alkuperäiskappale, joka on monissa ravintoloissa, hotelleissa, messuilla, baareissa, diskoissa ja muissa paikoissa ympäri pohjoismaita. Köysi myydään erikseen. Saatavana punottu tai samettinen köysi.

  118,00 €
 • 120,00 €

  Yksi messinkinen tolppa. Korkeus 90 cm, nauhan pituus 200 cm. Tolpan osat ovat vaihdettavia, joten se on hyvin monipuolinen ja taloudellisesti kannatava hankinta pitkällä ajalla. Sopii mainiosti esimerkiksi messujen sisääkäynteihin. Tolpan mukana tulee nauha. Valitse haluamasi väri valikosta.

  120,00 €
 • 116,00 €

  Yksi tolppa, joka on ruostumatonta terästä. Korkeus 90 cm, nauhan pituus 200 cm. Tolpan osat ovat vaihdettavia, joten se on hyvin monipuolinen ja taloudellisesti kannatava hankinta pitkällä ajalla. Sopii mainiosti esimerkiksi messujen sisääkäynteihin. Tolpan mukana tulee nauha. Valitse haluamasi väri valikosta.

  116,00 €
 • 108,00 €

  Yksi musta tolppa, jonka korkeus on 90 cm. Nauhan pituus 200 cm.Tolpan osat ovat vaihdettavia, joten se on monipuolinen ja taloudellisesti kannattava hankinta pitkällä ajalla. Sopii mainiosti esim. messujen sisäänkäynteihin. Tolpan mukana tulee nauha. Valitse haluamasi väri valikosta.

  108,00 €
 • 45,00 €

  Punottu köysi, jonka päät ovat ovat ruostumatonta terästä. Pituus 150 cm. Valitse köyden väriksi musta, luonnonvalkoinen tai viininpunainen.

  45,00 €
Näytetään 1 - 8 / 8 tuotteesta