Neuvottelukalusteet

Neuvottelukalusteet ovat tärkeä osa kokous- ja neuvottelutiloja. Meidän kalusteemme antavat todella vastinetta rahoille, ja voitte valita sopivat kalusteet juuri oman tyylinne mukaan. Valitse pöytä pyöreistä, suorakulmaisista tai ovaalin muotoisista vaihtoehdoista. Jos ette löydä etsimäänne,...

Neuvottelukalusteet ovat tärkeä osa kokous- ja neuvottelutiloja. Meidän kalusteemme antavat todella vastinetta rahoille, ja voitte valita sopivat kalusteet juuri oman tyylinne mukaan. Valitse pöytä pyöreistä, suorakulmaisista tai ovaalin muotoisista vaihtoehdoista. Jos ette löydä etsimäänne, voimme tehdä pöydät erikoistilauksesta toiveenne mukaan. Pöytämme sopivat kaikentyylisiin tiloihin.

Neuvottelutuolimme vaihtelevat eleganteista malleista edullisempiin vaihtoehtoihin. Niistä löytyy sopiva vaihtoehto kaikenlaisiin kokouksiin. Meiltä löydätte tarvitsemanne hienoa neuvottelu- tai kokoustilaa varten. On tärkeää, että neuvotteluhuone näyttää hyvältä, sillä se vaikuttaa yleiseen tunnelmaan. Tuotteemme ovat huippulaadukkaita, ja laatuun panostaminen kannattaa. Neuvottelukalusteidemme ansiosta teillän on aina hienot neuvottelutilat. Tilaa tarvitsemanne jo tänään ja yllätyt siitä, kuinka hieno ja kätevä lopputuloksesta tulee.

lisää

Neuvottelukalusteet 

Alatuoteryhmät

 • Neuvottelupöydät

  Sama vanha neuvottelupöytä on usein liian kauan käytössä ennen kuin se vaihdetaan. Uusi neuvottelupöytä voi nostaa koko neuvottelutilat ja sen myötä myös kaupanteon uudelle tasolle. Hieno pöytä kutsuu keskustelemaan ja ehkäpä myös kahvittelemaan. Valikoimassamme on kestäviä tuotteita ja meille kaikkein tärkeintä on laatu, jotta saisitte vain parasta. Jos vain huippulaatu riittää, kannattaa kääntyä meidän puoleemme, sillä me tiedämme, kuinka tärkeä asia hieno neuvottelupöytä on.

  Neuvottelutiloissa otetaan vastaan potentiaalisia asiakkaita. Silloin on tärkeää, että ympäristö on viihtyisä. Kulunut neuvottelupöytä, jossa on esimerkiksi naarmuja ja jälkiä läikkyneestä ruuasta, voi estää kaupan, joka olisi voinut turvata yrityksen tulevaisuuden. Meiltä löydätte pöytiä, joiden ansiosta teillä on kaikki edellytykset onnistuneeseen kaupantekoon. Yrityksenne ei voi kuin voittaa, jos tilaatte pöytänne meiltä. Neuvottelupöydät toimivat myös kotikäytössä ja ne ovat täydellisiä työ- ja illallispöytiä.

 • Neuvottelutuolit

  DPJ:ltä löydätte laajan valikoiman neuvottelutuoleja kaikkiin tarpeisiin. Ehkä etsitte nojatuolimaista tuolia tai hieman perinteisempää ja kevyempää tuolia. Riippumatta siitä, millaista etsitte, löydätte sen meiltä. Neuvotteluissa ja kokouksissa istutaan usein kauan, minkä vuoksi tarvitaan hyvät tuolit, joiden avulla keskittyminen pysyy yllä. Jos tuolit ovat epämukavia, keskittyminen vähenee pitkissä kokouksissa. Sen vuoksi tuolien istuinmukavuus on todella tärkeä asia. Jos tarvitsette apua, ottakaa toki yhteyttä meihin. Me autamme mielellämme!

 • Puhujanpöntöt
Näytetään 1 - 1 yhdestä tuotteesta
 • 2 470,00 €
  Ale!
  Toimitusaika 2-3 viikkoa

  Kokonainen neuvotteluryhmä huippuhintaan! Kampanjatarjous 17.8 saakka, tai niin kauan kuin varastoerää riittää. 1 kpl neuvottelupöytä  Pituus: 220 cm leveys 120/80 cm. Alkup. hinta: 850 € 6 kpl Brizley Brief -neuvottelutuoli Alkup. hinta: 270 €/kpl  ---------------------------------Alkup. pakettihinta: 2470 € 

  2 470,00 €
Näytetään 1 - 1 yhdestä tuotteesta