Ääni, kuva & esitelmälaitteet 

Alatuoteryhmät

 • Projektorit

  Projektori on tärkeä työkalu, jota voidaan käyttää sekä hyötyyn että huviin. Tämän vuoksi se on väline, johon kaikkien pitäisi investoida. Esimerkiksi yrityksille ja kouluille on paljon hyötyä projektorista. Projektori täyttää tärkeän tehtävän sekä saleissa ja luokkahuoneissa että neuvottelutiloissa ja pienissä työhuoneissa. Projektorin avulla suullista viestiä on helppo selkeyttää ja varmistaa, että viesti ymmärretään. Toisin sanoen sitä voidaan käyttää pedagogisena apuvälineenä. Kotona projektori voi toimia viihdyttäjänä ja näyttää elokuvia tai videopätkiä. Se voi myös korvata tietokoneen näytön. 

  Voimme luvata, että yksi tai useampi projektori auttaa yritystäsi erilaisissa tuote-esittelyissä ja tiedotustilaisuuksissa. Se voi myös olla markkinointiväline, kun se heijastaa yrityksen logon seinälle ja kiinnittää näin vierailijoiden huomion logoon. Useimmissa tapauksissa hyvään projektoriin investoiminen kannattaa ajan mittaan. Mahdollisuuksia on monia, ja me autamme sinua enemmän kuin mielellämme oikean mallin valinnassa. Meillä on paljon vaihtoehtoja kaikkiin tarkoituksiin.

 • Valkokankaat

  Etsittekö uutta valkokangasta? Valkokankaita käytetään yleensä projektorikuvien heijastamiseen, mutta niillä voi olla myös muita käyttötarkoituksia; ne voivat olla esimerkiksi taustana valokuville. Neuvottelu-/kokoustilaan tarvitaan valkokangas, jonka saa tarvittaessa esille. Meillä on paljon erikokoisia valkokankaita eri hintaluokissa. Osa niistä on suunniteltu helposti kuljetettaviksi esimerkiksi myyntimatkoille, osa kotiteatterikäyttöön. Kouluissa valkokankaalle on aina käyttöä. On paljon helpompaa hakea paikalle projektori ja näyttää videoita ja esitelmiä tietokoneelta kuin siirtää luokkaan tv ja dvd-soitin. Meidän valkokankaamme voidaan rullata ylös, joten niitä on helppo käsitellä. Voit itse valita, onko valkokankaanne manuaalinen vai sähkökäyttöinen. Suurin osa valkokankaista vie toki paljon tilaa auki rullattuna, joten muistathan suunnitella ja mitata tilan ennen hankintaa. Joissakin valkokankaissa on mustat reunat, mikä luo kuvaan luonnollisen rajauksen. Meillä on varmasti se, mitä etsit, ja autamme mielellämme, jos ilmenee kysyttävää.

 • Kaiuttimet

  Käteviä ääniratkaisuja toimsitolle ja neuvotteluihin.

 • Fläppitaulut

  Fläppitaulusta on aina hyötyä. Melko usein niitä näkee myös jonkin esityksen lavalla. Yrityksessä ne ovat täydellisiä ideoiden ja muistiinpanojen kirjoittamiseen, kun haluat, että työntekijät lukevat ajatuksiasi. Lehtiötaulu on todella edullinen investointi ja meillä on sekä magneettisia että tavallisia fläppitauluja. Meillä on myös kaksi mallia, joissa on ulkonevat varret, jotka voit taittaa ulospäin, kun tarvitset enemmän tilaa kirjoittamiseen.

  Fläppitaulut ovat todella käytännöllisiä esim. tuote-esittelyissä, joissa niiden käyttö voidaan yhdistää projektoriesityksiin, jotta voit todella vakuuttaa asiakkaan siitä, että sinulla on oikea tuote heille. Eräs varmasti hyvin tuttu esimerkki lehtiötaulun käytöstä on tukisanojen kirjoittaminen. Esimerkiksi oppilaille voi olla todella hyötyä siitä, että avainsanat ovat näkyvillä fläppitauluja. Myös äänestyksiä ja leikkejä voidaan helposti järjestää fläppitaulun avulla, joten käytön ei aina tarvitse olla ammattimaista. Fläppitaulu on työkalu, jossa on monta eri mahdollisuutta. Meillä on paljon liikkuvia malleja, joihin kannattaa investoida, jos tiedät, että fläppitaulua pitää siirtää paljon.

 • SMART Board

  Tilaa SMART Boardisi meiltä. Meillä on paljon malleja valikoimassamme, josta löydät varmasti itsellesi sopivan. SMART Board on erittäin kätevä tuote, jota voi käyttää opetukseen kouluissa, ja töissä sen avulla voi ottaa esiin tärkeitä asioita sekä ottaa vastaan ideoita ja mietteitä kuulijoilta. Tuotteemme ovat mitä parhainta laatua, joten jos etsit huippuluokkaa, olet tullut oikeaan paikkaan. Tiedämme, että laatu on investoinnin arvoinen asia, ja myymme ainoastan huipputuotteita, joiden tiedämme yllättävän asiakkaamme. SMART Board täytttää varmasti tehtävänsä erinomaisella tavalla, eikä aikaa mene hukkaan. Aika on rahaa, joka voidaan ansaita uuden huippumodernin SMART Boardin avulla.

  SMART Board voi lisäksi olla kiva lelu lapsille ja mahdollisuudet hauskanpitoon tällä ihmelaitteella ovat lähes lukemattomat. Yhteistyökumppaneillamme on kokoemusta ja he tietävät, kuinka paljon iloa SMART Board voi saada aikaan. SMART Boardin parissa vietätte monta hauskaa tuntia - sen voimme melkeinpä taata. Älä odota, vaan tilaa oma SMART Boardisi ja ylläty tekniikan nopeasta kehityksetä.

 • Kirjoitustaulut

  Meillä on monenlaisia kirjoitustauluja kaikkiin tarpeisiin ja vaatimuksiin. Kirjoitustaulun avulla pidät kätevästi ja tehokkaasti kokouksia, koulutuksia ym. Kirjoitustaluja voi käyttää oikesataan mihin tahansa, ja niillä on oma tehtävänsä sekä yrityksen että koulun jokapäpiväisessä työssä. DPJ:n käytännöllisillä kirjoitustauluilla mahdollisuutenne laajenevat.

  DPJ:ltä löydätte yhden Suomen laajimmista ja inspiroivimmista kirjoitustauluvalikoimista neuvottelu- ja kokoustiloihin. Täältä löydätte kaiken valkotauluista lasikirjoitustauluihin j a värillisiin lasikirjoitustauluihin. Suuresta valikoimastamme löydätte varmasti juuri teille sopivan vaihtoehdon. Tavaramerkkimme ovat tunnettuja, joten voimme myös taata, että olette tyytyväisiä uuteen kirjoitustauluunne.

 • Ilmoitustaulut & sermit

  Valikoimassamme on useita erilaisia ilmoitustauluja, jotka soveltuvat kaikenlaisiin neuvottelu- ja kokoustiloihin.

 • Telineet

  Tarjoamme kaikenlaisia telineitä projektoreihin ja näyttöihin. Kaikkea kattotelineistä seinä-, lattia- ja pöytätelineisiin.

 • Näytöt...

  Laaja valikoima Display-tuotteita ammatilaiskäyttöön ja hieman yksinketaisempaan käyttöön.

 • Videoneuvottelut

  Kun töissä on videoneuvottelupuhelin, teidän tarvitsee matkustaa vähemmän. Näin säästätte sekä aikaa että rahaa ja pienennätte lisäksi hiilidioksidipäästöjänne.