Taitettavat & pinottavat kalusteet

Taitettavat kalusteet ovat todella joustavia ja niistä on aina hyötyä. Valikoimassamme on sekä taitettavia pöytiä että taitettavia ja pinottavia tuoleja. Taittokalusteet voivat olla hyödyllisiä myös kotioloissa esimerkiksi puutarhajuhlissa ja muissa juhlissa, joissa aikaa vietetään ulko...

Taitettavat kalusteet ovat todella joustavia ja niistä on aina hyötyä. Valikoimassamme on sekä taitettavia pöytiä että taitettavia ja pinottavia tuoleja. Taittokalusteet voivat olla hyödyllisiä myös kotioloissa esimerkiksi puutarhajuhlissa ja muissa juhlissa, joissa aikaa vietetään ulkona suurella joukolla. Ne ovat lisäksi erittäin käteviä sisätiloissa ja niitä on helppo siirtää paikasta toiseen. Taitettavat kalusteemme ovat todella korkealaatuisia eivätkä ne vaihngoitu, vaikka niitä kuljetettaisiin päivittäin kiinteistöstä tai asunnosta toiseen. Taittokalusteet ovat monin tavoin varmempi valinta kuin niin sanotut tavalliset kalusteet, sillä niitä voidaan säilyttää täysin eri tavalla. Yrityksessä taittokalusteet voivat olla todella käteviä esimerkiksi silloin, kun uusia työpisteitä täytyy rakentaa nopeasti. Se, että taittokalusteet olisivat kakkosluokan tuotteita, on täysin väärä luulo. Me todistamme tämän luulon vääräksi todella hyvällä laadulla ja hienolla muotoilulla. Voit todella luottaa siihen, että taitettavat kalusteet, jotka ostat meiltä, ketävät kauan. Oli kyseessä sitten grillijuhlat tai lisäkalustus yrityksen kokoukseen meillä on se, mitä tarvitsette. Osta taitettavat kalusteet meiltä, tee sisustuksestanne joustava ja ole valmiina myös yllätysvieraisiin.

lisää

Taitettavat & pinottavat kalusteet 

Alatuoteryhmät

 • Kokoontaitettavat pöydät

  Täältä löydätte kokoontaitettavia pöytiä. On hyvä olla valmistautunut kuukausikokouksen lisävieraisiin tai grillijuhlien odottamattomiin vieraisiin ennalta; pöytää ei ehkä lähdetä ostamaan täysin spontaanisti vasta, kun on sellainen tilanne, että ylimääräiselle pöydälle olisi käyttöä. Kun hankitte taitettavan pöydän meiltä, se ratkaisee tämän ongelman täysin. Usein on hyvä, jos taitettava pöytä on saatavilla, sillä se antaa paljon erilaisia vapauksia. Sen voi ottaa helposti mukaan vaikkapa rannalle. Meillä on paljon vaihtoehtoja eri hintaluokissa ja värivaihtoehdoissa. On paljon parempi investoida kunnollisiin kokoontaitettaviin pöytiin kuin ostaa halvin mahdolinen vaihtoehto, joka sattuu löytymään. Laatu kestää pitkään. Taitettavat pöydät on helppo kuljettaa ja siirtää toivottuun paikkaan. Voit esimerkiksi syödä päivällisen kauniin järven rannalla tai jollain muulla erikoisella paikalla. Nämä pöydät sopivat sekä yritysten että yksityishenkilöiden käyttöön ja ne ovat todella joustavia ja monipuolisia.

 • Taitettavat &...

  Kun valitsette pinottavat tuolit, säästätte paljon tilaa ja saatte samalla muutaman ylimääräisen istumapaikan varalle. Tämän kategorian tuolit ovat todella korkealaatuisia ja kestäviä ja sopivat täydellisesti messuille ja tapahtumiin sekä neuvottelutiloihin ja päivällispöydän ääreen. Pinottavat tuolimme ovat loistava valinta mihin tahansa ympäristöön ja niissä on miellyttävää istua. Niiden avulla myös varmistat, että vierailijat saavat istua mukavasti. Koska makuja on monia, tarjoamme suuren valikoiman, jotta jokaiselle löytyisi sopiva vaihtoehto. Materiaali vaihtelee puusta muoviin, ja saatavana on myös eri värivaihtoehtoja. Olemme varmoja siitä, että teille löytyy oikea vaihtoehto meidän valikoimastamme. Pinottavat tuolit ovat hyvä vaihtoehto niiden joustavuuden ja kevyen painon takia. Yhteen pinoon saa monta tuolia ilman riskiä pinon romahtamisesta. Tilaa pinottavat tai taitettavat tuolinne meiltä ja huomaat, miten korkea laatu voi olla matalasta hinnasta huolimatta!

 • Tuolivaunut & pöytävaunut

  Laaja valikoima vaunuja taitettavien ja pinottavien pöytien ja tuolien kuljettmista ja säilytystä varten.

 • Taitettava...

  Meiltä löydätte teille sopivan esiintymislavan. Lava on kokoontaitettava ja sen alla on pyörät, mutta se on silti todella tukevarakenteinen. Esiintymislavamme sopii loistavasti konferensseihin ja kouluihin sekä bändeille, stand up -koomikoille ja jumppaohjaajille. Jos aiotte pitää juhlat henkilökunnan kesken, jos joku perheestä haluaa juhlistaa syntympäivää hieman erikoisemmin, tai jos on tulossa häät, esiintymislavamme on oikea valinta. Koska se on taitettava, voitte varastoida sen kätevästi seuraavaa tilaisuutta varten. Vie seuraavat juhlat uusiin ulottuvuuksiin esiintymislavamme avulla. Lavasta on yritykselle hyötyä esimerkiksi suurten tapahtumien järjestämisessä. Tuotteemme ovat todella varmoja, lujia ja kestäviä. Portaat ovat hyvä lisä esiintymislavalle ja niitä suositellaankin varsinkin nopeisiin sisääntuloihin. Portaat mukautuvat hyvin eri tilanteisiin ja myös ne voi taittaa kokoon tarpeen vaatiessa. Kun lavalla esiintyy jokin yhtye, tilaa tarvitaan yleensä paljon verrattuna puheen pitämiseen tai tuote-esittelyyn. Tämäkään ei aiheuta ongelmia, sillä useammasta lavasta voi kasata suuremman kokonaisuuden. Huolehdi siitä, että juhlissa on korkea tunnelma, ja tilaa esiintymsilava meiltä. Siitä ei tarvitse huolehtia, että lavan säilytykselle ei olisi tilaa. Tilaa lava meiltä ja ota myös oma hetkesi parrasvaloissa.

 • Huonekalujen...
Näytetään 1 - 1 yhdestä tuotteesta
 • 179,00 €
  Toimitusaika 1-2 viikkoa

  Alcudia on tyylikkäästi muotoiltu pinottava tuoli. Istuin on muotoonvalettua polyeteelia, mikä tekee tuolista erittäin kestävän ja helppohoitoisen. Toimitushinta sisältää 4 tuolia. Valitse väri.

  179,00 €
Näytetään 1 - 1 yhdestä tuotteesta