Kirjoitustaulut

Meillä on monenlaisia kirjoitustauluja kaikkiin tarpeisiin ja vaatimuksiin. Kirjoitustaulun avulla pidät kätevästi ja tehokkaasti kokouksia, koulutuksia ym. Kirjoitustaluja voi käyttää oikesataan mihin tahansa, ja niillä on oma tehtävänsä sekä yrityksen että koulun jokapäpiv&a...

Meillä on monenlaisia kirjoitustauluja kaikkiin tarpeisiin ja vaatimuksiin. Kirjoitustaulun avulla pidät kätevästi ja tehokkaasti kokouksia, koulutuksia ym. Kirjoitustaluja voi käyttää oikesataan mihin tahansa, ja niillä on oma tehtävänsä sekä yrityksen että koulun jokapäpiväisessä työssä. DPJ:n käytännöllisillä kirjoitustauluilla mahdollisuutenne laajenevat.

DPJ:ltä löydätte yhden Suomen laajimmista ja inspiroivimmista kirjoitustauluvalikoimista neuvottelu- ja kokoustiloihin. Täältä löydätte kaiken valkotauluista lasikirjoitustauluihin j a värillisiin lasikirjoitustauluihin. Suuresta valikoimastamme löydätte varmasti juuri teille sopivan vaihtoehdon. Tavaramerkkimme ovat tunnettuja, joten voimme myös taata, että olette tyytyväisiä uuteen kirjoitustauluunne.

lisää

Kirjoitustaulut 

Alatuoteryhmät

 • Valkotaulut

  Meiltä löydät itsellesi uuden, korkealaatuisen valkotaulun. Valkotalujen käyttäminen on erittäin yleistä, ja me tarjoamme asiakkaillemme jopa 10 vuoden takuun. Tuotevaihtoehtojamme voidaan käyttää kaikkissa ammattiluokissa kansanedustajasta teollisuustyöntekijään. Myymämme valkotalut ovat lisäksi ympäristöystävällisiä ja niiden laatu on huippuluokkaa. Valkotaulu toimii erinomaisesti työpaikassa, johon liittyy pedagogiikkaa, ja yrityksissä, jotka haluavat säilyttää perinteisen käsin kirjoittamisen, mutta ovat silti moderneja. Uskomme, että valkotaulu säilyy digitalisoituvassa maailmassamme edelleen, ja tiedämme sen merkityksen. - Juuri digitaalisen tekniikan kanssa yhdessä valkotaulu nimittäin pääsee todella oikeuksiinsa.

  Valikoimassamme on sekä seinään kiinnitettäviä että lattialle pystytettäviä valkotauluja. Yhdessä lattialle pystytettävässä vaihtoehdossa on käännettävä taulu. Kallein mallimme, joka myös on yksi lattialle pystytettävistä malleista, on todella kätevä ja vie vain vähän tilaa. Se on täydellinen ahtaisiin huoneisiin, joissa jokainen metri on tärkeä, ja kirjoitustilaa tarvitaan suhteellisen paljon. Myymme myös tarpeellisia lisätarvikkeita, joten voit tilata meiltä kokonaisen, heti valmiin paketin.

 • Lasikirjoitustaulut

  Lasikirjoitustaulun pinta on viimeistelty todella kirkkaaksi, mikä tekee siitä modernimman ja tyylikkäämmän kuin muista kirjoitustauluista. Kauniisti muotoillut lasikirjoitustaulut tekevät koko toimiston sisustuksesta tasokkaamman, mikä puolestaan lisää viihtyvyyttä ja motivaatiota. Lasikirjoitustaulut ovat todella toimivia ja niissä on lisäksi erittäin puhutteleva ja moderni mouotoilu. Tarvitsetteko apua oikeanlaisen kirjoitustaulun valinnassa? Ottakaa yhteyttä meihin, niin autamme teitä löytämään tuotteen, joka sopii parhaiten juuri teille.

  Lasikirjoitustaulut sopivat täydellisesti toimistoon, kokoushuoneeseen tai viestitauluksi julkisiin tiloihin, Toisin sanoen lasikirjoitustauluja voidaan käyttää oikeastaan kaikkialla yrityksessä tai koulussa. Sitä voi käyttää myös tehokkaaseen suunnitteluun ja hieman enemmän huvituksiin liittyviin funktioihin yms. Lasikirjoitustaulut ovat lähes vakiovaruste yrityksissä ja kouluissa ja niitä käytetään päivittäin.

 • Värilliset lasiset...

  Värilliset lasiset kirjoitustaulut ovat sisustustyksityiskohta. Ne sopivat täydellisesti moderniin toimistoon, johon halutaan hieno kirjoitustaulu esimerkiksi neuvotteutiloihin.

/sivu
Näytetään 1 - 12 / 17 tuotteesta
 • 49,00 €
  Toimitusaika noin 1 viikko

  Koot: 368-5018 mmTaulut, joiden leveys on enintään 1248 mm, ovat saatavana varastolla.Muiden taulujen toimitusaika on noin 2-3 vikkoa.   Uniti-valkotauluissa on E3-pinta - ympäristöystävällinen, lasiemalisoitu magneettinen teräslevy, jonka laatu ylittää lakatut teräslevyt. Uniti-valkotauluilla on lisäksi kattava 20 vuoden takuu.Valitse haluamasi koko.

  49,00 €
 • 590,00 €
  Toimitusaika noin 1 viikko

  Valkoiseksi lakattu jalusta, jonka kaksi pyörää ovat lukittavat. Korkeus 1200 mm. Valkotaulu sisältyy hintaan.Uniti-valkotauluissa on E3-pinta - ympäristöystävällinen, lasiemalisoitu magneettinen teräslevy, jonka laatu ylittää lakatut teräslevyt. Unitivalkotauluilla on lisäksi kattava 20 vuoden takuu. Valitse valkotaulun koko alta.

  590,00 €
 • 51,30 € 57,00 € -10%
  Toimitusaika 3-4 viikkoa

  Tyylikkäät magneettiset lasitaulut moderniin toimistoon. Pienimmän koon hintaan sisältyy yksi kynä ja magneetti. Saatavana 22 upeaa värivaihtoehtoa ja 9 eri kokoa.   Valitse väri ja koko alta.

  51,30 €
  57,00 € -10%
  Alennettu hinta!
 • 417,00 €
  Toimitusaika 3-4 viikkoa

  Kirjoitustaulu, jonka kynäteline on puuvaneeria. Valittavana luonnonvärinen petsaus tai musta petsaus.

  417,00 €
 • 905,00 €
  Toimitusaika 3-4 viikkoa

  Kirjoitustalu, jonka alaosa on puuvaneeria. Alaosan saa joko lunnonvärisellä tai mustalla petsauksella. Toimitetaan kahdessa osassa. Takapuolella metallinen kynäteline.

  905,00 €
 • 855,00 €
  Toimitusaika noin 2 viikkoa

  Valkotaulu, jossa magneettinen pinta. Taulu ei vaadi lainkaan kiinnittämistä, kun se laitetaan seinälle. Valkotaulut voidaan asettaa vierekkäin lähelle toisiaan tai suoraan seinään, mikä tarkoittaa, että ne eivät vie paljon tilaa.

  855,00 €
 • 581,00 €
  Toimitusaika noin 2 viikkoa

  Kaksipuolinen, käännettävä magneettitaulu, jossa on pyörät. HUOM! Pyörillä varustettu jalusta on valkoinen ja muistuttaa ulkonäöltään tuotetta Valkotaulu jalustalla, Uniti. Valkotauluissa on E3-pinta - ympäristöystävällinen, lasiemalisoitu magneettinen teräslevy, jonka laatu ylittää lakatut teräslevyt. Uniti-valkotauluilla on lisäksi kattava 20 vuoden...

  581,00 €
 • 65,00 €
  Varastossa

  Pakettiin kuuluu: 1 taulupyyhin 10 pyyhkimen vaihtopintaa 4 eriväristä kynää 1 kynäteline 1 puhdistusneste 10 taulumagneettia

  65,00 €
 • 12,00 €

  Hienot mustat magneetit valkotauluille. Myydään 10 kappaleen pakkauksessa.

  12,00 €
 • 61,00 €

  Pakettiin kuuluu: 4 eriväristä kynää 1 magneettinen taulupyyhin 5 pyyhkimen vaihtopintaa 6 taulumagneettia

  61,00 €
 • 7,00 €

  Erittäin voimakas magneetti lasitauluille.

  7,00 €
 • 11,00 €

  Käytännöllinen magneettinen pyyhin lasikirjoitustauluille.

  11,00 €
Näytetään 1 - 12 / 17 tuotteesta