Luettelo tuotteista valmistajittain Sun-Flex

Sun-Flex™ valmistaa tuotteita nykyaikaisia toimistoja varten.

Yli 20vuoden kokemuksellaan ja tietämyksellään moderneista toimistoista Sun-Flex™ on saavuttanut alan johtavan aseman. Kansainvälisellä yrityksellä on jakelijoiden ja jälleenmyyjien verkosto Aasiassa, Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Sun-Flex™-tuotteet on suunniteltu parantamaan sekä hyvinvointia että tuotteliaisuutta. Sun-Flex™ tarjoaa helppoja ratkaisuja ongelmiin, joita syntyy useimmilla työpaikoilla.

lisää
Näytetään 1 - 3 / 3 tuotteesta
 • 161,00 €

  FLEXLITE™LED on korkealaatuinen tuote, joka perustuu todella luotettavaan LGP-tekniikkaan. Tekniikka tarjoaa korkealaatuisen valaisimen, jonka valaistuksessa ei ole varjoja eikä UV:tä eikä se häikäise.

  161,00 €
 • 213,00 €

  Huippumodernissa INLITE™LED -valaisimessa yhdistyvät kauniit linjat ja toimivuus, mikä tekee siitä tehokkaan työskentelyvälineen. INLITE™LED -valaisimessa on himmennystoiminto ja valon lämpötilan säädin sekä toimintoja, joilla käyttäjä voi tehdä täysin yksilöllisiä asetuksia.

  213,00 €
 • 182,00 €

  Huippumodernissa INLITE™LED -valaisimessa yhdistyvät kauniit linjat ja toimivuus, mikä tekee siitä tehokkaan työskentelyvälineen. INLITE™LED -valaisimessa on himmennystoiminto ja valon lämpötilan säädin sekä toimintoja, joilla käyttäjä voi tehdä täysin yksilöllisiä asetuksia. 

  182,00 €
Näytetään 1 - 3 / 3 tuotteesta