Äänieristeet ja seinäkkeet

Kauniita äänieristeitä, jotka vähentävät melutasoa. Meidän äänieristeidemme ansiosta voit olla äänekäs ilman, että häiritset muita, ja saat myös itse ansaitsemasi työrauhan. Melu vie paljon energiaa, ja työnteko onnistuu paljon paremmin ympäristöss&aum...

Kauniita äänieristeitä, jotka vähentävät melutasoa. Meidän äänieristeidemme ansiosta voit olla äänekäs ilman, että häiritset muita, ja saat myös itse ansaitsemasi työrauhan. Melu vie paljon energiaa, ja työnteko onnistuu paljon paremmin ympäristössä, jossa saat itse valita äänenvoimakkuuden. Valikoimassamme on useita korkealaatuisia ääniersitetitä (A-luokka), jotka kaikki on valmistettu pohjoismaissa. Lisäksi hintamme ovat matalat. Korkea melutaso voi vahingoittaa korvia ja pahimmassa tapauksessa aihuettaa tinnitusta. Jos perheenne on suuri, äänieristeet voivat rauhoittaa myös kotiympäristöäsi. Jos soitat jotain instrumenttia ja haluat harjoitella pidemmän aikaa, taritset äänieristeitämme, jotta et häiritsisi ympäristöäsi. Tilaa jokin äänieristeistämme ja saat rauhallisen ympäristön. Huomaat varmasti eron aiempaan verrattuna. Ääni aiheuttaa paljon stressiä, ja kaikki tarvitsevat ainakin tunnin hiljaisuuden joka päivä. Äänieristeemme luovat hiljaisuutta riippumatta siitä, ovatko ne töissä vai kotona. Voit luottaa siihen, että ne vastaavat odotuksia. Tilaa äänieristeenne meiltä.

lisää

Äänieristeet ja seinäkkeet 

Alatuoteryhmät

 • Lattiaseinäkkeet

  Meiltä löydätte seinäkkeet toimistoonne. Nykyään melko avoimet työpisteet ovat tavallisia. Avokonttoreissa melutaso on usein suhteellisen korkea, mikä voi häiritä työrauhaa. Meillä on ratkaisu tähän ongelmaan. Seinäkkeidemme avulla tilasta tulee rauhallisempi, ja se voi tuntua myös hieman suuremmalta, kun ei tarvitse aina kuunnella, mitä toiset tekevät. Seinäke on täydellinen toimistoon, mutta sitä voidaan käyttää myös muualla, kuten esim. autotallissa ja verstaissa, joissa melutaso ehkä tarvitsee vaimennusta. Seinäke voi vaimentaa kahvihuoneen keskusteluja tehokkaasti, jotta muut työntekijät voivat keskittyä omiin tehtäviinsä kaikessa rauhassa. Lattiaseinäkkeiden avulla voi rajata toimistosta osia asiakastapaamisia varten tai työntekijöitä varten, jotta he voivat soittaa henkilökohtaisia puheluitaan tarvittaessa. Seinäkkeiden käyttöalueet ovat monet, ja meiltä löydät tarvitsemanne. Tuotteemme ovat todella korkealaatuisia. Tilaa seinäkkeenne meiltä ja saat rauhan.

 • Pöytäseinäkkeet

  Pöytäseinäkkeet on suunniteltu sellaisia toimistoja varten, joissa ollaan samassa tilassa, mutta tarvitaan silti myös yksityisyyttä ja omaa rauhaa. Taustalta kuuluvat ylimääräiset äänet voivat häiritä keskittymistä ja aiheuttaa väsymystä. Tarjoamme ongelmaan ratkaisuksi pöytäseinäkkeitä, joiden laatu takaa tehokkaan lopputuloksen. Kun työympäristö on tarpeeksi hiljainen, saat energiaa ja suoriudut todennäköisesti työtehtävistäsi paremmin. Pöytäseinäkkeitä voi käyttää yhtä hyvin samaan tarkoitukseen myös kotona. Kerrostaloasuntojen äänieristys on usein hyvin heikko, joten pöytäseinäkkeemme voivat ratkaista ongelmasi hyvin edullisesti. Lisäksi ne voivat toimia täysin konkreettisina tilanjakajina ja ne sulautuvat muuhun sisustukseen kauniisti suuren kangasvalikoimamme ansiosta.

 • Akustiikkapaneelit

  Akustiikkapaneeleilla voi olla suuri merkitys todella avoimissa tiloissa. Melu ei ainoastaan voi olla haitallinen terveydelle, vaan lisäksi se häiritsee ja aiheuttaa väsymystä. Sekä sinun että kollegoidesi työtahdista voi tulla paljon tehokkaampi, kun teillä on joko yksi tai useampia ääntä eristäviä akustiikkapaneeleita. Akustiikkapaneelit imevät ääntä ja kaikua todella tehokkaasti sekä työpaikalla että kotona. Monista vanhoista taloista puuttuu äänieristys, minkä vuoksi radion ja TV:n äänet kuuluvat häirtisevästi seinien läpi. Meillä on tähän pulmaan yksinkertainen ratkaisu, sillä akustiikkapaneelimme luovat rauhaa. On helppoa luoda rauhallinen, hiljainen ympäristö edullisn hinnoin. Äänen eristämiesen voi tehdä myös todella näyttävästi. Saatte sekä toimivuuden että esteettisen sisustuksen, kun valitsette meidän tuotteemme. Tilaa yksi tai useampi akustiikkapaneeli meiltä ja yllätyt niiden toimivuudesta!

 • Akustiikkapaneelit...

  Käyttämällä kattoon kiinnitettäviä akustiikkapaneeleita voi helposti vähentää tilan ylimääräisiä sivuääniä. Lisäksi ne toimivat usein hyvänä täydennyksenä muille äänieristeille.

 • Lisätarvikkeet
 • Tilanjakajaseinät
/sivu
Näytetään 1 - 12 / 28 tuotteesta
 • 337,00 €
  Toimitusaika noin 3-4 viikkoa

  Soneo on käytännöllinen ja tyylikäs lisä työpaikalle. Seinäkettä voidaan käyttää joko yksittäin tai yhdistettyinä yksikköinä. Soneo-seinäke toimii erinomaisena eristeenä työympäristöissä, joissa on paljon ääntä. Huom! Jalkapaketit tilataan erikseen.

  337,00 €
 • 223,00 €
  Toimitusaika noin 3-4 viikkoa

  Softline-seinäke mukautuu nykyaikaisen työpaikan toiminnallisuusvaatimuksiin. Huom! Jalat tilataan erikseen.

  223,00 €
 • 291,00 €
  Toimitusaika noin 3-4 viikkoa

  Softline Wave -seinäke mukautuu nykyaikaisen työpaikan toiminnallisuusvaatimuksiin. Wave on myös saatavilla pöytäseinäkkeenä. Huom! Jalat tilataan erikseen.

  291,00 €
 • 155,00 €
  Toimitusaika 3-4 viikkoa

  Akustiset paneelit on verhoiltu Event Screen -kankaalla, josta on saatavana 12 eri värivaihtoehtoa.  Äänenvaimentavan levyn paksuus on 50 mm. Tausta on verhoiltu mustalla kankaalla. Kiinnityshelat sisältyvät hintaan. Äänieristysluokka: A  Valitse väri alta.

  155,00 €
 • 215,00 €
  Toimitusaika 3-4 viikkoa

  Triline seinä on Anya Sebtonin suunnittelema, ääntävaimentava seinäke, joka voidaan asentaa joko horisontaalisesti tai vertikaalisesti. Tämä antaa vapauden luoda niin symmetrisiä kuin asymmetrisiäkin kuvioita.   Valitse useista ihanista väreistä.

  215,00 €
 • 68,00 € 85,00 € -20%
  Ale!
  Toimitusaika noin 2 viikkoa

  Wigfoamin Flock SineSquare-akustiikkapaneeli, jossa on itsestään kiinnittyvä tausta.

  68,00 €
  85,00 € -20%
 • 63,00 €
  Varastossa

  Lisätarvike Soneo-lisäosalistaan. Pulverilakattu alumiininväriseksi.

  63,00 €
 • 221,00 €
  Toimitusaika 3-4 viikkoa

  Soneo-pöytäseinäke on rakennettu massiivisesta puukehyksestä, joka on täytetty ääntä eristävällä mineraalivillalevyllä ja päällystetty kankaalla. Seinäkkeen paksuus on 50 mm. Kiinnityshelat sisältyvät hintaan.

  221,00 €
 • 141,00 €
  Toimitusaika 3-4 viikkoa

  Softline-pöytäseinäke on valmistettu äänenvaimennukseen ja näkyvyyssuojaksi. HUOM! Kiinnityshelat tilataan erikseen. Valitse väri ja koko alta.

  141,00 €
 • 143,00 €
  Toimitusaika 3-4 viikkoa

  Softline-pöytäseinäke on valmistettu äänenvaimennukseen ja näkyvyyssuojaksi. HUOM! Kiinnityshelat tilataan erikseen. Valitse väri ja koko alta.

  143,00 €
 • 125,00 €
  Toimitusaika 3-4 viikkoa

  Softline-pöytäseinäke on valmistettu äänenvaimennukseen ja näkyvyyssuojaksi. HUOM! Kiinnityshelat tilataan erikseen. Valitse väri ja koko alta.

  125,00 €
 • 208,00 €
  Toimitusaika 3-4 viikkoa

  Airflake - ääntä eristävät hiutaleet Airflake on koristeellinen ja ääntä eristävä tilanjakoelementti, joka on tehty muotoon painetusta kangaspäällysteisestä kuituhuovasta.10-pack sisältää: 10 paneelia, 10 paria lyhyitä klipsejä ja 20 paria pitkiä klipsejä. Yhden kuvion mitat 400 x 360 mm. Muotoilut:

  208,00 €
Näytetään 1 - 12 / 28 tuotteesta