Työpöydät

DPJ:ltä löydät Suomen laadukkaimman ja kilpailukykyisimmän valikoiman ergonomisia korkeussäädettäviä työpöytiä, jotka on suunniteltu juuri pohjoismaisille markkinoille. Vaihtelevien säätömahdollisuuksien avulla kehosi voi välttyä erilaisilta rasitusvammoilta, kuten s...

DPJ:ltä löydät Suomen laadukkaimman ja kilpailukykyisimmän valikoiman ergonomisia korkeussäädettäviä työpöytiä, jotka on suunniteltu juuri pohjoismaisille markkinoille. Vaihtelevien säätömahdollisuuksien avulla kehosi voi välttyä erilaisilta rasitusvammoilta, kuten selkävaivoilta, rannekivuilta jne. Siksi meillä on sähkösäätöisiä työpöytiä. Jos etsitte perinteisiä malleja, löydätte myös niitä osoitteesta dpj.fi. Meillä on paljon erilaisia malleja ja värejä varastossa, jotta asiakkaamme voisivat valita mahdollisimman vapaasti.

Seiso ja voi paremmin!
Seisomalla työpisteelläsi kulutat kolme kertaa enemmän kaloreita kuin istuen. Korkeussäädettäviin työpöytiin investoiminen vähentää sairauslomien määrää ja antaa työntekijöille positiivisemman mielen. Toimistotyössä melkein koko työaika vietetään työpöydän ääressä, ja siksi kunnolliseen työpöytään investoiminen on varsin oleellista. Kun töissä viihtyy hyvin, tulee työnteosta automaattisesti tehokkaampaa, mikä tekee toimiston sisistuksesta todella tärkeän. Hyvät ja hienot työpöydät ovat yksi osa miellyttävää toimistoympäristöä.

lisää

Työpöydät 

Alatuoteryhmät

  • Pöydänkannet
  • Sähköpöydät

    Hyvän sähköpöydän avulla ergonomista työympäristöä voidaan vahvistaa, ja voitte olla työtehtävissänne entistä tehokkaampia. Tehokkaampi työ johtaa suurempaan kannattavuuteen, mikä tarkoittaa, että sähköpöydillä on suuri merkitys. Valikoimamme on suuri ja monipuolinen, joten löydätte siitä varmasti teille sopivan vaihtoehdon. Sähköpöytämme ovat pääasiassa varastotuotteita, jolloin voimme taata teille nopeat toimitukset.

    Voidaan sanoa, että on tapahtunut vallankumous. Alle 50 vuodessa työtehtävämme ovat muuttuneet täysin. Nykyään suurin osa ihmisistä istuu tietokoneen ääressä kahdeksan tuntia päivässä. Brizley tarjoaa täyden valikoiman ergonomisia Sähköpöytiä, jotka on suunniteltu pohjoismaisille markkinoille. Vaihtelevan työasennon avulla autamme kehoa välttymään rasitusvammoilta, kuten selkäkivulta, hiirikyynärpäältä jne. Sähköpöytiin investoiminen tekee työntekijöistä iloisia ja vähentää sairaslomapäiviä huomattavasti.

  • Mekaaniset työpöydät

    Työpöytiä toiveidenne mukaan. Voitte valita pöytiinne koivunvärisen, pyökinvärisen, tammenvärisen, valkoisen, mustan tai tummanharmaan kannen sekä hopeat, valkoiset, mustat tai kromatut jalat. Toimitusaika vain 3-5 arkipäivää.