SMART Board

Tilaa SMART Boardisi meiltä. Meillä on paljon malleja valikoimassamme, josta löydät varmasti itsellesi sopivan. SMART Board on erittäin kätevä tuote, jota voi käyttää opetukseen kouluissa, ja töissä sen avulla voi ottaa esiin tärkeitä asioita sekä ottaa vastaan ideoita ja...

Tilaa SMART Boardisi meiltä. Meillä on paljon malleja valikoimassamme, josta löydät varmasti itsellesi sopivan. SMART Board on erittäin kätevä tuote, jota voi käyttää opetukseen kouluissa, ja töissä sen avulla voi ottaa esiin tärkeitä asioita sekä ottaa vastaan ideoita ja mietteitä kuulijoilta. Tuotteemme ovat mitä parhainta laatua, joten jos etsit huippuluokkaa, olet tullut oikeaan paikkaan. Tiedämme, että laatu on investoinnin arvoinen asia, ja myymme ainoastan huipputuotteita, joiden tiedämme yllättävän asiakkaamme. SMART Board täytttää varmasti tehtävänsä erinomaisella tavalla, eikä aikaa mene hukkaan. Aika on rahaa, joka voidaan ansaita uuden huippumodernin SMART Boardin avulla.

SMART Board voi lisäksi olla kiva lelu lapsille ja mahdollisuudet hauskanpitoon tällä ihmelaitteella ovat lähes lukemattomat. Yhteistyökumppaneillamme on kokoemusta ja he tietävät, kuinka paljon iloa SMART Board voi saada aikaan. SMART Boardin parissa vietätte monta hauskaa tuntia - sen voimme melkeinpä taata. Älä odota, vaan tilaa oma SMART Boardisi ja ylläty tekniikan nopeasta kehityksetä.

lisää

SMART Board 

Alatuoteryhmät

  • Paketit

    Edullisia paketteja, jotka sisältävät SMART Board -taulun, EPSON Ultra Short Throw -lähinäyttöprojektorin, kaiuttimet, kaapelit ja SMART Board -kyniä.

  • SMART Board -taulut

    Uudet interaktiiviset kirjoitustaulut antavat mahdollisuuden yhteiseen osallistumiseen. Kuulijat voivat vaikuttaa esitykseen samanaikaisesti, kun sinä voit päivittää ja jakaa tietoa sekä tallentaa muutoksia ja kehittää esitystä. Yhdessä kollegoiden, asiakkaiden, oppilaiden tai muiden kuulijoiden kanssa voit luoda interaktiivisen esityksen, johon kaikki voivat tuoda omia ajatuksiaan ja ideoitaan.