Luettelo tuotteista valmistajittain Lanab Design

Lanab Desgin -tuotteet ovat todella korkealaatuisia. Meillä on valikoimassamme monenlaisia Lanab Designin toimistokalusteita, kuten työtuoleja ja laatikostoja.

Lanab Design on ruotsalainen yritys, joka myy korkealaatuisia huonekaluja. Heidän ajatuksensa on valmistaa kaikki kalusteet Euroopan parhailta valmistajilta ostetuista osista. Lanab Designin päätoimipaikka sijaitsee Ruotsissa paikkakunnalla nimeltä Nässjö.

Lanab Designin tarina on tarina perheyrityksestä. Yrityksen perusti Lennart Andersson vuonna 1990. Nykyään tuolit valmistetaan Nässjössä, ja muut kalusteet lähellä sijaitsevassa tehtaassa Mjölbyssä. Meidän valikoimassamme on Lanab Designilta toimistokalusteita ja työtuoleja. Ne ovat täydellinen valinta sinulle, joka haluat sekä mukavuutta, huippulaatua että ympäristöä säästävän vaihtoehdon todella edulliseen hintaan. Alta näet listan tuotteista, joita myymme Lanab Designilta. Suosittelemme näitä laatutuotteita lämpimästi.

lisää
Näytetään 1 - 2 / 2 tuotteesta
 • 371,00 €
  Toimitusaika noin 3 viikkoa

  LD2210-työtuoli on käytännöllinen tukituoli, jossa on Free Float -mekanismi. Tuoliin voidaan valita musta tai sininen kangas tai galon-kangas. Tuolissa ei ole pyöriä, mikä tekee siitä myyntimenestyksen esim. myymälöiden kassatuolina. Istumakorkeus: 59-79 cm

  371,00 €
 • 286,00 €
  Toimitusaika noin 3 viikkoa

  LD2210-työtuoli on käytännöllinen tuoli, jossa on FreeFloat-mekanismi. Tuoliin voidaan valita musta tai sininen kangas tai galon-kangas, joka sopii hyvin esim. verstaalle. Istumakorkeus: 42-54 cm

  286,00 €
Näytetään 1 - 2 / 2 tuotteesta