Valkotaulut

Meiltä löydät itsellesi uuden, korkealaatuisen valkotaulun. Valkotalujen käyttäminen on erittäin yleistä, ja me tarjoamme asiakkaillemme jopa 10 vuoden takuun. Tuotevaihtoehtojamme voidaan käyttää kaikkissa ammattiluokissa kansanedustajasta teollisuustyöntekijään. Myymämme val...

Meiltä löydät itsellesi uuden, korkealaatuisen valkotaulun. Valkotalujen käyttäminen on erittäin yleistä, ja me tarjoamme asiakkaillemme jopa 10 vuoden takuun. Tuotevaihtoehtojamme voidaan käyttää kaikkissa ammattiluokissa kansanedustajasta teollisuustyöntekijään. Myymämme valkotalut ovat lisäksi ympäristöystävällisiä ja niiden laatu on huippuluokkaa. Valkotaulu toimii erinomaisesti työpaikassa, johon liittyy pedagogiikkaa, ja yrityksissä, jotka haluavat säilyttää perinteisen käsin kirjoittamisen, mutta ovat silti moderneja. Uskomme, että valkotaulu säilyy digitalisoituvassa maailmassamme edelleen, ja tiedämme sen merkityksen. - Juuri digitaalisen tekniikan kanssa yhdessä valkotaulu nimittäin pääsee todella oikeuksiinsa.

Valikoimassamme on sekä seinään kiinnitettäviä että lattialle pystytettäviä valkotauluja. Yhdessä lattialle pystytettävässä vaihtoehdossa on käännettävä taulu. Kallein mallimme, joka myös on yksi lattialle pystytettävistä malleista, on todella kätevä ja vie vain vähän tilaa. Se on täydellinen ahtaisiin huoneisiin, joissa jokainen metri on tärkeä, ja kirjoitustilaa tarvitaan suhteellisen paljon. Myymme myös tarpeellisia lisätarvikkeita, joten voit tilata meiltä kokonaisen, heti valmiin paketin.

lisää

Valkotaulut 

Näytetään 1 - 9 / 9 tuotteesta
 • 49,00 €
  Toimitusaika noin 1 viikko

  Koot: 368-5018 mmTaulut, joiden leveys on enintään 1248 mm, ovat saatavana varastolla.Muiden taulujen toimitusaika on noin 2-3 vikkoa.   Uniti-valkotauluissa on E3-pinta - ympäristöystävällinen, lasiemalisoitu magneettinen teräslevy, jonka laatu ylittää lakatut teräslevyt. Uniti-valkotauluilla on lisäksi kattava 20 vuoden takuu.Valitse haluamasi koko.

  49,00 €
 • 581,00 €
  Toimitusaika noin 2 viikkoa

  Kaksipuolinen, käännettävä magneettitaulu, jossa on pyörät. HUOM! Pyörillä varustettu jalusta on valkoinen ja muistuttaa ulkonäöltään tuotetta Valkotaulu jalustalla, Uniti. Valkotauluissa on E3-pinta - ympäristöystävällinen, lasiemalisoitu magneettinen teräslevy, jonka laatu ylittää lakatut teräslevyt. Uniti-valkotauluilla on lisäksi kattava 20 vuoden...

  581,00 €
 • 590,00 €
  Toimitusaika noin 1 viikko

  Valkoiseksi lakattu jalusta, jonka kaksi pyörää ovat lukittavat. Korkeus 1200 mm. Valkotaulu sisältyy hintaan.Uniti-valkotauluissa on E3-pinta - ympäristöystävällinen, lasiemalisoitu magneettinen teräslevy, jonka laatu ylittää lakatut teräslevyt. Unitivalkotauluilla on lisäksi kattava 20 vuoden takuu. Valitse valkotaulun koko alta.

  590,00 €
 • 855,00 €
  Toimitusaika noin 2 viikkoa

  Valkotaulu, jossa magneettinen pinta. Taulu ei vaadi lainkaan kiinnittämistä, kun se laitetaan seinälle. Valkotaulut voidaan asettaa vierekkäin lähelle toisiaan tai suoraan seinään, mikä tarkoittaa, että ne eivät vie paljon tilaa.

  855,00 €
 • 877,00 €
  Toimitusaika 3-4 viikkoa

  Alumi-yhdistelmäseinäke, jonka on suunnitellut Nina Jobs, on monikäyttöinen seinäke toimistoihin ja julkisiin ympäristöihin. Se toimii sekä vapaasti asetettuna että kiinnitettynä toisiin Alumi-kombiseinäkkeisiin.Valitse malli alta.Huom! Jos haluatte tilata kuvioidun kankaan, värivalikoima on suppeampi. (Ks. alla)Tukijalat tilataan erikseen!

  877,00 €
 • 65,00 €
  Varastossa

  Pakettiin kuuluu: 1 taulupyyhin 10 pyyhkimen vaihtopintaa 4 eriväristä kynää 1 kynäteline 1 puhdistusneste 10 taulumagneettia

  65,00 €
 • 190,00 €
  Toimitusaika 2-3 viikkoa

  Kirjoitustaussa ei ole raameja, ja sen reunat ovat valkolakatut. Taulussa on takana valmiiksi kiinnitetyt ripustushelat. Taulu voidaan asentaa vakka- tai pystysuroaan lukuun ottamatta suurimpia kokoja 1980 x 1000 mm ja 1980 x 1200 mm.

  190,00 €
 • 12,00 €

  Hienot mustat magneetit valkotauluille. Myydään 10 kappaleen pakkauksessa.

  12,00 €
 • 1 150,00 €
  Toimitusaika 2-3 viikkoa

  Nykyään teemme töitä yhä joustavammin ja pidämme kokouksia eri paikoissa. Sen vuoksi on hyvin tärkeää, että emme ole riippuvaisia kiinteistä esittelypinnoista. Draft on todella kaunis valkotaulu, joka on helppo sijoittaa paikoilleen ja siirtää paikasta toiseen. Taulun kirjoituspinta on kaksipuolinen. Taulussa on pyörät ja sen alaosassa on tamminen...

  1 150,00 €
Näytetään 1 - 9 / 9 tuotteesta