Fläppitaulut

Fläppitaulusta on aina hyötyä. Melko usein niitä näkee myös jonkin esityksen lavalla. Yrityksessä ne ovat täydellisiä ideoiden ja muistiinpanojen kirjoittamiseen, kun haluat, että työntekijät lukevat ajatuksiasi. Lehtiötaulu on todella edullinen investointi ja meillä on s...

Fläppitaulusta on aina hyötyä. Melko usein niitä näkee myös jonkin esityksen lavalla. Yrityksessä ne ovat täydellisiä ideoiden ja muistiinpanojen kirjoittamiseen, kun haluat, että työntekijät lukevat ajatuksiasi. Lehtiötaulu on todella edullinen investointi ja meillä on sekä magneettisia että tavallisia fläppitauluja. Meillä on myös kaksi mallia, joissa on ulkonevat varret, jotka voit taittaa ulospäin, kun tarvitset enemmän tilaa kirjoittamiseen.

Fläppitaulut ovat todella käytännöllisiä esim. tuote-esittelyissä, joissa niiden käyttö voidaan yhdistää projektoriesityksiin, jotta voit todella vakuuttaa asiakkaan siitä, että sinulla on oikea tuote heille. Eräs varmasti hyvin tuttu esimerkki lehtiötaulun käytöstä on tukisanojen kirjoittaminen. Esimerkiksi oppilaille voi olla todella hyötyä siitä, että avainsanat ovat näkyvillä fläppitauluja. Myös äänestyksiä ja leikkejä voidaan helposti järjestää fläppitaulun avulla, joten käytön ei aina tarvitse olla ammattimaista. Fläppitaulu on työkalu, jossa on monta eri mahdollisuutta. Meillä on paljon liikkuvia malleja, joihin kannattaa investoida, jos tiedät, että fläppitaulua pitää siirtää paljon.

lisää

Fläppitaulut 

Näytetään 1 - 2 / 2 tuotteesta
 • 66,00 €

  Yksinkertainen fläppitaulu, jonka pinta on magneettinen valkotaulupinta. Voidaan taittaa kätevästi kokoon säilytystä tai kuljetusta varten.

  66,00 €
 • 905,00 €
  Toimitusaika 3-4 viikkoa

  Kirjoitustalu, jonka alaosa on puuvaneeria. Alaosan saa joko lunnonvärisellä tai mustalla petsauksella. Toimitetaan kahdessa osassa. Takapuolella metallinen kynäteline.

  905,00 €
Näytetään 1 - 2 / 2 tuotteesta