Projektorit

Projektori on tärkeä työkalu, jota voidaan käyttää sekä hyötyyn että huviin. Tämän vuoksi se on väline, johon kaikkien pitäisi investoida. Esimerkiksi yrityksille ja kouluille on paljon hyötyä projektorista. Projektori täyttää tärkeän tehtäv&...

Projektori on tärkeä työkalu, jota voidaan käyttää sekä hyötyyn että huviin. Tämän vuoksi se on väline, johon kaikkien pitäisi investoida. Esimerkiksi yrityksille ja kouluille on paljon hyötyä projektorista. Projektori täyttää tärkeän tehtävän sekä saleissa ja luokkahuoneissa että neuvottelutiloissa ja pienissä työhuoneissa. Projektorin avulla suullista viestiä on helppo selkeyttää ja varmistaa, että viesti ymmärretään. Toisin sanoen sitä voidaan käyttää pedagogisena apuvälineenä. Kotona projektori voi toimia viihdyttäjänä ja näyttää elokuvia tai videopätkiä. Se voi myös korvata tietokoneen näytön. 

Voimme luvata, että yksi tai useampi projektori auttaa yritystäsi erilaisissa tuote-esittelyissä ja tiedotustilaisuuksissa. Se voi myös olla markkinointiväline, kun se heijastaa yrityksen logon seinälle ja kiinnittää näin vierailijoiden huomion logoon. Useimmissa tapauksissa hyvään projektoriin investoiminen kannattaa ajan mittaan. Mahdollisuuksia on monia, ja me autamme sinua enemmän kuin mielellämme oikean mallin valinnassa. Meillä on paljon vaihtoehtoja kaikkiin tarkoituksiin.

lisää

Projektorit 

Alatuoteryhmät

 • Projektoripaketit

  Järkevä valinta! Meidän pakettitarjouksemme tarjoavat täydellisen ratkaisun neuvottelutilohin tai koulutustiloihin. Hintamme ovat lisäksi todella edullisia.

 • Interaktiiviset...

  Projektoritekniikan koko potentiaali pääsee oikeuksiinsa interaktiivisessa projektorissa. Sen käyttö ei ole yhtä rajattua kuin tavallisen projektorin, vaan voit käyttää kaikkia pintoja. Interaktiivisen projektorin avulla viet kokouksesi täysin uusiin ulottuvuuksiin. Sen avulla sinä ja kollegasi voitte suunnitella päivän rakenteen ja tärkeät tapahtumat. Interaktiiviset projektorit maksavat hieman enemmän kuin tavalliset projektorit, mutta niihin investoiminen kannattaa, sillä voit saada teknologisen yliotteen kilpailijoista. Kotona interaktiivista projektoria voi käyttää niin hyötyyn kuin huviinkin. Interaktiivisella projektorilla on lupaava tulevaisuus edessään, ja tekniikka voi kehittyä vielä entisestään.

  Lapsille interaktiivinen projektori on unelmalelu. Enää ei tarvita TV:tä, vaan pelkkä avoin pinta. Ammatillisesti katsottuna tekniikka voi avata uusia mahdollisuuksia, ja nämä koneet ovat välähdys siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Ole askel edellä ja tilaa interaktiivinen projektorisi meiltä.

 • XGA-projektorit (4:3)

  Täältä löydät meidän valikoimame XGA-projektorit. XGA-projektoreissa on normaali resoluutio, 1024 x 768 pikseliä ja kuvasuhde 4:3.

 • WXGA-projektorit (16:10)

  Täältä löydät meidän valikoimame WXGA-projektorit. WXGA on laajakuvaprojektori, jossa resoluutio on 1280 x 800 pikseliä ja kuvasuhde on 16:10.

 • Full HD -projektorit

  Täältä löydät meidän valikoimame Full HD -projektorit. Full HD tarkoittaa sitä, että normaali resoluutio on 720p tai 1080i ja kuvasuhde 16:9.

 • Ultra Short Throw...

  Ultra Short Throw -projektorien etäisyys heijastuspintaan on erittäin lyhyt. Tämän ansiosta esityksistä tulee todella laadukkaita ja niissä on vähemmän varjoja.

 • Projektoritelineet

  Täältä löydät laajan valikoiman telineitä projektoreille.

Näytetään 1 - 1 yhdestä tuotteesta
Näytetään 1 - 1 yhdestä tuotteesta