Tilan jakaminen 

Alatuoteryhmät

 • Äänieristeet ja...

  Kauniita äänieristeitä, jotka vähentävät melutasoa. Meidän äänieristeidemme ansiosta voit olla äänekäs ilman, että häiritset muita, ja saat myös itse ansaitsemasi työrauhan. Melu vie paljon energiaa, ja työnteko onnistuu paljon paremmin ympäristössä, jossa saat itse valita äänenvoimakkuuden. Valikoimassamme on useita korkealaatuisia ääniersitetitä (A-luokka), jotka kaikki on valmistettu pohjoismaissa. Lisäksi hintamme ovat matalat. Korkea melutaso voi vahingoittaa korvia ja pahimmassa tapauksessa aihuettaa tinnitusta. Jos perheenne on suuri, äänieristeet voivat rauhoittaa myös kotiympäristöäsi. Jos soitat jotain instrumenttia ja haluat harjoitella pidemmän aikaa, taritset äänieristeitämme, jotta et häiritsisi ympäristöäsi. Tilaa jokin äänieristeistämme ja saat rauhallisen ympäristön. Huomaat varmasti eron aiempaan verrattuna. Ääni aiheuttaa paljon stressiä, ja kaikki tarvitsevat ainakin tunnin hiljaisuuden joka päivä. Äänieristeemme luovat hiljaisuutta riippumatta siitä, ovatko ne töissä vai kotona. Voit luottaa siihen, että ne vastaavat odotuksia. Tilaa äänieristeenne meiltä.

 • Esittelysermit

  Meiltä löydätte useita erilaisia esittelysermejä, jotka sopivat niin toimistoon kuin kouluunkin.

 • Köysi- ja nauhatolpat

  Köysi- ja nauhatolppia näkee usein ravintoloissa, yökerhoissa ja baareissa. Joskus niiden tehtävä on rajata tiettyä aluetta. Köysi- ja nauhatolppia voi kuitenkin käyttää myös kauppojen ja myymälöiden sekä toimistojen ulkopuolella. Ne tuovat tilaan yleellisyyttä - varsinkin nauhatolpat. Usein köysi- ja nauhatolppia käytetään tilojen koristustarkoitukseen ja niiden avulla voi kokeilla kaikenlaista. Köysi- ja nauhatolppien yksi suosittu käyttötarkoitus on, että ne rajaavat alueen, joka on tarkoittettu vain henkilökunnalle.

  Meidän tuotteemme ovat erittäin laadukkaita ja niitä käytetään pohjoismaissa erilaisissa huvituspaikoissa ja liikemessuilla. Tiedostamme myös ulkonäön suuren merkityksen, ja tuotteemme näyttävätkin hyvin ammattimaisilta. Meiltä saa tolppia sekä ruostumattomasta teräksestä että messingistä valmistettuna. Jos olet juuri avannut ravintolan ja haluat antaa asiakkaillesi ammattimaisen vaikutelman, ovat meidän köysi- ja nauhatolppamme varma valinta. Haluamme, että tulette tyytyväisiksi, ja meillä laatu ei maksa maltaita.

 • Ääntä eristävät sohvat