Toimistokalusteet & sisustus 

Alatuoteryhmät

 • Työpöydät

  DPJ:ltä löydät Suomen laadukkaimman ja kilpailukykyisimmän valikoiman ergonomisia korkeussäädettäviä työpöytiä, jotka on suunniteltu juuri pohjoismaisille markkinoille. Vaihtelevien säätömahdollisuuksien avulla kehosi voi välttyä erilaisilta rasitusvammoilta, kuten selkävaivoilta, rannekivuilta jne. Siksi meillä on sähkösäätöisiä työpöytiä. Jos etsitte perinteisiä malleja, löydätte myös niitä osoitteesta dpj.fi. Meillä on paljon erilaisia malleja ja värejä varastossa, jotta asiakkaamme voisivat valita mahdollisimman vapaasti.

  Seiso ja voi paremmin!
  Seisomalla työpisteelläsi kulutat kolme kertaa enemmän kaloreita kuin istuen. Korkeussäädettäviin työpöytiin investoiminen vähentää sairauslomien määrää ja antaa työntekijöille positiivisemman mielen. Toimistotyössä melkein koko työaika vietetään työpöydän ääressä, ja siksi kunnolliseen työpöytään investoiminen on varsin oleellista. Kun töissä viihtyy hyvin, tulee työnteosta automaattisesti tehokkaampaa, mikä tekee toimiston sisistuksesta todella tärkeän. Hyvät ja hienot työpöydät ovat yksi osa miellyttävää toimistoympäristöä.

 • Työtuolit

  Tarvitsetteko uusia työtuoleja? Meiltä löydätte tuoleja kaikenlaisiin toimistoihn ja työtiloihin. Työtuolit ovat osa työympäristöä, ja se, että istuu muakavasti, vaikuttaa myös työtulokseen. Olemme alusta alkaen tienneet tämän ja tarjoamme korkealaatuisia tuoleja. Meiltä löydätte kaikkea säädettävistä toimistotuoleista satulatuoleihin, jotka parantavat tasapainoa ja vahvistavat selkää. Makuja on monenlaisia, minkä vuoksi tarjoamme laajan valikoiman, josta löydätte varmasti etsimänne. Suo itsellesi hyvä työtuoli, sillä ergonomia on tärkeä seikka, jota ei tule laiminlyödä. Huono työskentelyasento voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa pysyviä vaivoja, jotka huonontavat elämänlaatua.

 • Neuvottelukalusteet

  Neuvottelukalusteet ovat tärkeä osa kokous- ja neuvottelutiloja. Meidän kalusteemme antavat todella vastinetta rahoille, ja voitte valita sopivat kalusteet juuri oman tyylinne mukaan. Valitse pöytä pyöreistä, suorakulmaisista tai ovaalin muotoisista vaihtoehdoista. Jos ette löydä etsimäänne, voimme tehdä pöydät erikoistilauksesta toiveenne mukaan. Pöytämme sopivat kaikentyylisiin tiloihin.

  Neuvottelutuolimme vaihtelevat eleganteista malleista edullisempiin vaihtoehtoihin. Niistä löytyy sopiva vaihtoehto kaikenlaisiin kokouksiin. Meiltä löydätte tarvitsemanne hienoa neuvottelu- tai kokoustilaa varten. On tärkeää, että neuvotteluhuone näyttää hyvältä, sillä se vaikuttaa yleiseen tunnelmaan. Tuotteemme ovat huippulaadukkaita, ja laatuun panostaminen kannattaa. Neuvottelukalusteidemme ansiosta teillän on aina hienot neuvottelutilat. Tilaa tarvitsemanne jo tänään ja yllätyt siitä, kuinka hieno ja kätevä lopputuloksesta tulee.

 • Taitettavat &...

  Taitettavat kalusteet ovat todella joustavia ja niistä on aina hyötyä. Valikoimassamme on sekä taitettavia pöytiä että taitettavia ja pinottavia tuoleja. Taittokalusteet voivat olla hyödyllisiä myös kotioloissa esimerkiksi puutarhajuhlissa ja muissa juhlissa, joissa aikaa vietetään ulkona suurella joukolla. Ne ovat lisäksi erittäin käteviä sisätiloissa ja niitä on helppo siirtää paikasta toiseen. Taitettavat kalusteemme ovat todella korkealaatuisia eivätkä ne vaihngoitu, vaikka niitä kuljetettaisiin päivittäin kiinteistöstä tai asunnosta toiseen. Taittokalusteet ovat monin tavoin varmempi valinta kuin niin sanotut tavalliset kalusteet, sillä niitä voidaan säilyttää täysin eri tavalla. Yrityksessä taittokalusteet voivat olla todella käteviä esimerkiksi silloin, kun uusia työpisteitä täytyy rakentaa nopeasti. Se, että taittokalusteet olisivat kakkosluokan tuotteita, on täysin väärä luulo. Me todistamme tämän luulon vääräksi todella hyvällä laadulla ja hienolla muotoilulla. Voit todella luottaa siihen, että taitettavat kalusteet, jotka ostat meiltä, ketävät kauan. Oli kyseessä sitten grillijuhlat tai lisäkalustus yrityksen kokoukseen meillä on se, mitä tarvitsette. Osta taitettavat kalusteet meiltä, tee sisustuksestanne joustava ja ole valmiina myös yllätysvieraisiin.

 • Lounge-kalusteet

  Etsittekö uusia lounge-kalusteita? Meiltä löydätte tarvitsemanne! Lounge-kalusteiden tuee olla sekä näyttäviä että miellyttäviä, ja meidän kalusteemme todella ovat sitä. Kalusteet sopivat sekä hotellisisustukseen että baariin ja neuvottelutiloihin, ja ne tekevät varmasti asiakkaisiin ja vieraisiin vaikutuksen.

 • Kahvila & ruokailutila

  Etsittekö kauniita ja moderneja kalusteita ravintolaan tai kahvilaan? Siinä tapauksessa olette tulleet oikeaan paikkaan. Meiltä löydätte paljon todella kauniita, laadukkaita ravintolakalusteita, joiden avulla luotte mukavan ruokailu- tai kahvilatilan. Kalusteemme ovat sekä toiminnallisia että moderneja ja trendikkäitä. Kauniit ja laadukkaat ravintolakalusteet voivat tehdä kahvitauoistanne ja ruokatunneistanne viihtyisämpiä, mikä vaikuttaa koko työmympäristön viihtyisyyteen positiivisesti.

 • Matot
 • Tarvikkeet työpaikalle
 • Ulkokalusteet


  DPJ:ltä löydätte kaikentyyppiset kalusteet ulkotiloihin miljööstä riippumatta.

 • Säilytyskalusteet

  Riippumatta siitä, millaisia säiliytyskalusteita tarvitsette toimistoonne, löydätte ne DPJ:ltä. Noin 40 eri säilytysklausteeslla, viidellä eri värillä/puumateriaalilla uskallamme väittää, että meillä on Suomen laajin valikoima säilytyskalusteita. Kannattaa käyttää lajittelutoimintoa, jotta suuren valikoiman seasta on halpompaa löytää omansa.